Земята не принадлежи на нас. Взели сме я назаем от нашите деца…
Random header image... Refresh for more!

Как да си направим жива вода

Такава вода не ще купите отникъде и за никакви пари. Тя лекува, съживява, подмладява.

По метод на Малахов:

Приготвяне на протиева вода: съд с вода се слага в камерата за 4-5 часа. За този период от време по стените на съда и по повърхността се е образувал лед. Водата се излива в друг съд, а леда се изхвърля. Този лед е от молекули на тежката вода, която замръзва при 3-4 градуса, а необходимата вода за организма замръзва при минус 1.

Новия съд с водата се слага отново в камерата. Престоява там докато 2/3 от водата замръзне.Незамръзналата вода се излива – това е лека вода, която съдържа много примеси и е вредна. Ледът, който остава в съда е замръзнала протиева вода, разтопете го и пийте.

По метод, описан от Вадим Зеланд:

Налейте в петлитрова емайлирана тенджера вода от чешмата, оставете я да престои и я кипнете на огъня. След това бързо й охладете в студена вана. Това е първият стадий на структуризация на водата. Тя вече е една степен по-полезна от просто преварената.
Сетне пуснете в тенджерата 5-7 камъчета черен силициев двуокис (от аптеката), покрийте с марля и я оставете два дена. После внимателно я прелейте в друг съд, като изхвърлите долния слой от 2-3 сантиметра, защото силициевият двуокис поема патогенните микроорганизми и чуждите химически елементи. Тази вода вече притежава лечебни свойства. Тя още повече е структурирана и наситена със силиций – най-необходимия микроелемент, при липсата на който в организма не се усвояват почти всички останали.
Получената вода поставете в камерата на хладилника. Щом на повърхността и по стените се образува ледена коричка, я прелейте в пластмасов съд и отново го поставете камерата. Изхвърлете леда, като по този начин изхвърляте тежката вода. Тя съдържа изотопи на водорода деутерий и тритий, замръзва при температура 3°С и вреди на организма.
Последното замразяване трябва да извършите в пластмасовия съд, защото емайлът на тенджерата може да се напука. Когато две трети от водата замръзне, пробийте дупка в леда и излейте незамръзналата – тази „саламура” съдържа всички нежелани примеси. Остава да почакате ледът да се стопи при стайна температура. Ще получите разтопена вода с най-високо качество, която се нарича протиева, защото е изчистена от тежките изотопи.
И най-сетне, ако имате магнитен кръг или магнитна фуния, прелейте водата през тях, за да укрепите още повече структурата й. Получената вода притежава лечебни свойства – изчиства организма и при дълготрайна употреба лекува от редица заболявания. Срокът за съхранението на свойствата й е ограничен – около седем часа.

114 comments

1 Анета { 12.19.13 at 5:46 }

Иван Ганчев, в сайта има различни продукти от Шунгит, но бях посочила линк към продуктите в промоция, а ако бяхте потърсили в сайта, на други места щяхте да откриете и други шунгитови продукти неучастващи в промоцията от – 50%. Поглеждайте и на следващите промоционални страници, а не само на първата, където дори може да не се намират продуктите от шунгит. Ето линк към страницата с всичките шунгитови продукти която открих: http://nar-mag.blogspot.com/#!/~/category/id=5653088&offset=0&sort=normal
Писах до сайта и получих отговор, че българската фирма, която произвежда различни шунгитови изделия ще предостави на Народен магазин нова продукция в началото на януари. Ще има и нови изделия, както и ще продължи да прави за потребителите на този електронен магазин отстъпки, макар и не наполовина както досега и от които аз често се възползвах. Това са най-ниските цени на продукти от шунгит на българския пазар, но откакто открих този Народен магазин, винаги има за определени продукти допълнителни отстъпки, които членовете на организацията поддържащи магазина извоюват за своите членове и потребители. Ще има и изненада, която обаче ще обявят през януари и не ми я казаха сега.

2 Анета { 12.19.13 at 5:57 }

Mireto, за щитовидната жлеза помага и медальон от шунгит. Ето какво пише за него:
„При въздействие върху организма в клетките на тялото произтичат регенеративни процеси. Опитите показват, че е достатъчно 10-15 дни да се поноси колие от шунгит на шията и за сметка на саморегулацията се нормализира работата на много системи в организма. Според учените, особено благотворно е въздействието му върху щитовидната жлеза.
Родни шоу звезди вече преоткриват магическата сила на камъка Шунгит.
Шунгитът, като подарък от съдбата, може да помогне за запазване здравето на човечеството. Лечебните му свойства са поразителни и много учени смятат, че няма по-­силно лечебен камък на Земята. Шунгитът е уникален. Негово находище е открито единствено в Карелия. Това е единствената руда в света, съдържаща в състава си фулерени – неотдавна открита форма на съществуване на въглеводорода във вид на сферични йони. Взаимодействайки с водата, Шунгитът отделя в нея лечебни комплекси на фулерените, които пораждат ефекта на марциалните води, лекуващи алергии, кожни заболявания, рани, изгаряния, захарен диабет, стоматит, пародонтоза, опадане на косата, козметични дефекти… Съзерцаването на черните шунгитови изделия доставя и естетическо удоволствие, но това не е най-­важното. Учудващото на минерала е мощното въздействие върху организма. Шунгитът, освен всичко друго, е камък-утешител, камък, приемащ в себе си негатива и вредните енергии. Изучаването му едва сега започва. Много лечители на Запад и на Изток признават лечебната сила на Шунгита. Има мнение, че в литотерапията могат да се прилагат само камъни, чиито свойства са проверени от вековете. Шунгитът е ярък пример за това, че не всички камъни са вече открити и изучени. Шунгитът сега се прилага все по-­широко за пречистване на водата и оточните води, в строителството, металургията, селското стопанство, в медицината. При изследванията на влиянията на Шунгита върху електромагнитните полета е доказано, че той може да се използва в качеството на ефективна защита от електромагнитните полета на мобилните телефони, телевизори, монитори и излъчванията от така наречените геопатогенни зони предизвикващи рак и други тежки заболявания.“

3 Water | Corvus { 03.05.14 at 13:27 }

[…] How To Make Living Water […]

4 Дрян { 04.22.14 at 10:53 }

В колата винаги имам 1-3 туби. При пътуване, мина ли покрай чешма си наливам. Така пия разнообразни изворни води, естествено построени от майката природа. Не вярвам на изкуствените неща, в т.ч. и на изкуственото строене неа водата. Логика има в т.н. Протиева вода. Иначе, всичко което правиш с желание и любов, в т.ч. и храна или някакво построяване на водата, се зарежда с добри сили. Храната става вкусна, водата полезна. Дори самото излъчване на любов преподрежда строежа на водата вътре в тебе.

5 Leon { 07.06.14 at 10:34 }

Ето ,как просто и лесно може да си направите жива и мъртва вода .
http://vbox7.com/play:f339356869

– ДИОД Д – 231 – 10 АМП. 300 ВОЛТА
( ИЛИ ДРУГ С ПОДОБНИ ПАРАМЕТРИ)

– МЪРТВА ВОДА СЕ ПОЛУЧАВА В БРИЗЕНТОВАТА ЧАША
( В НЕЯ СЕ ПОСТАВЯ ЕЛЕКТРОДА С ДИОДА ) И Е КАФЕНИКАВА НА ЦВЯТ
– ЖИВА ВОДА СЕ ПОЛУЧАВА В ТУБАТА ИЗВЪН ЧАШАТА И Е БЯЛА НА ЦВЯТ

ВРЕМЕ И НАЧИН ЗА ПРИГОТВЯНЕ :

ТРИЛИТРОВ СЪД ЕДНОЛИТРОВ СЪД

( ЗА ПИЕНЕ ) ( ЗА ПИЕНЕ )

3 МИН. – “ Ж “ ВОДА – 8 РН 1, 5 МИН. – “ Ж “ ВОДА – 8 РН

– “ М “ ВОДА – 6 РН – “ М “ ВОДА – 5 РН

( ЗА МАЗАНЕ ) ( ЗА МАЗАНЕ )

5 МИН. – “ Ж “ ВОДА – 10 РН 3 МИН. – “ Ж “ ВОДА – 10 РН

– “ М “ ВОДА – 4 – 5 РН – “ М “ ВОДА – 4 – 5 РН

КОНЦЕНТРАЦИЯТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ С ПОМОЩТА НА ЛАКМУСОВА ХАРТИЯ.

КОНЦЕНТРАЦИЯ НА ВОДАТА:

– “ Ж “ ВОДА – 8 – 10 РН

– “ М “ ВОДА – 1 – 6 РН

– НЕУТРАЛНА ВОДА – 7 РН

1. ПРОСТУДА НА ШИЯТА

ДА СЕ НАПРАВИ КОМПРЕС С ТОПЛА “ М ” ВОДА И ДА СЕ ПИЕ ЧЕТИРИ ПЪТИ НА ДЕН ПО 1/ 2 ЧАША “ М ” ВОДА ПРЕДИ ЯДЕНЕ, БОЛКИТЕ СПИРАТ.

2. ВЪЗПАЛЕНИЕ НА ЧЕРНИЯ ДРОБ

ЧЕТИРИ ДНИ ЛО ЧЕТИРИ ПЪТИ НА ДЕН ДА СЕ ПИЕ ПО 1/2 ЧАЕНА ЧАША АКТИВИРАНА ВОДА ПРИ ТОВА ПЪРВИЯ ДЕН “ М ” ВОДА, А ОСТАНАЛИТЕ ДНИ “ Ж ” ВОДА.

3. ОТИЧАНЕ НА РЪЦЕ И КРАКА

ТРИ ДНИ ДА СЕ ПИЕ ПО ЧЕТИРИ ПЪТИ НА ДЕН ПОЛОВИН ЧАС ПРЕДИ ЯДЕНЕ ПЪРВОТО И ВТОРОТО ДЕНОНОЩИЕ ПО 1/ 2 ЧАША “ М ” ВОДА, А ТРЕТОТО ДЕНОНОЩИЕ – 1 / 2 ЧАША “ Ж ” ВОДА. БОЛКИТЕ СПИРАТ И ОТОЦИТЕ СПАДАТ.

4. ПОВИШАВАНЕ НА ТОНУСА И НОРМАЛИЗАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА

СУТРИН И ВЕЧЕР СЛЕД ХРАНА СЕ ПРАВИ ГАРГАРА С “ М ” ВОДА И ПИЕНЕ 1/2 ЧАША “ Ж ” ВОДА С
РН 8.7 ЕД.

5. ХИГИЕНА НА ЛИЦЕТО

СУТРИН И ВЕЧЕР СЛЕД ИЗМИВАНЕ ДА СЕ ПРОТРИВА С “ М ” , А ПОСЛЕ С “ Ж ” ВОДА, ЛИЦЕТО СТАВА НЕЖНО,
ПЪПЧИЦИТЕ ИЗЧЕЗВАТ.

6. МИЕНЕ НА КОСАТА ПРОТИВ ПЪРХУТ

ДА СЕ ИЗМИЕ КОСАТА СЪС САПУН, ДА СЕ ИЗБЪРШЕ, СЛЕД ТОВА ДА СЕ НАМОКРИ С “ М ” ВОДА, А СЛЕД ОКОЛО
3 МИН. С “ Ж ” ВОДА. КОСАТА СТАВА МЕКА. ПЪРХОТА ИЗЧЕЗВА.

7. ПРЕМАХВАНЕ НА РОГОВИ ОБРАСУВАНИЯ -УМРЯЛА КОЖА ПО ХОДИЛАТА

В ГОРЕЩА САПУНЕНА ВОДА ДА СЕ НАКИСНАТ КРАКАТА. ДА СЕ ИЗМИЯТ С ТОПЛА ВОДА БЕЗ ДА СЕ БЪРШАТ ДА
СЕ НАКИСНАТ В ЗАТОПЛЕНА “ М ” ВОДА, ТЪРКАЙКИ С РЪЦЕ ДА СЕ МАХНЕ УМРЯЛАТА КОЖА, А СЛЕД ТОВА КРАКАТА ДА СЕ ИЗМИЯТ В ЗАТОПЛЕНА “ Ж ” ВОДА И ДА СЕ ИЗТРИЯТ УМРЯЛАТА КОЖА ПАДА.

8. ВИСОКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

В ТЕЧЕНИЕ НА 1 ДЕН ДА СЕ ИЗПИЕ 1/ 2 ЧАША “ М ” ВОДА. НАЛЯГАНЕТО СЕ НОРМАЛИЗИРА.

9. НИСКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

В ТЕЧЕНИЕ НА 1 ДЕН ДА СЕ ИЗПИЕ 2 ПЪТИ 1/ 2 ЧАША “ Ж ” ВОДА. НАЛЯГАНЕТО СЕ НОРМАЛИЗИРА.

10. КАШЛИЦА

ЗА ЕДНО ДЕНОНОЩИЕ ДА СЕ ИЗПИЕ 4 ПЪТИ СЛЕД ХРАНА ПО 1/ 2 ЧАША “ Ж ” ВОДА.

11. ЛИШЕИ – ЕКЗЕМИ

В ТЕЧЕНИЕ НА 3-5 ДЕНОНОЩИЯ ПОРАЗЕНОТО МЯСТО ДА СЕ МОКРИ С “ М ” ВОДА И ДА СЕ ИЗЧАКВА ДА
ИЗСЪХНЕ, СЛЕД КОЕТО СЛЕДВАЩИТЕ 5-6 ПЪТИ В ДЕНОНОЩИЕТО ДА СЕ МОКРИ САМО СЪС “ Ж ” ВОДА, А СЛЕДВАЩИТЕ ДЕНОНОЩИЯ ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТТА СЕ ПОВТАРЯ.

12. КОЛИТ

ДА СЕ ЗАГРЕЕ “ М ” И “ Ж ” ВОДА ДО 37- 40 ГРАДУСА “С” И ПРЕДИ ЛЯГАНЕ ДА СЕ НАПРАВИ КЛИЗМА С “ М ” ВОДА,
А СЛЕД 10-20 МИНУТИ С “ Ж ” ВОДА , ПРОЦЕДУРАТА ДА СЕ ПОВТАРЯ – 3 ДНИ.

13. ИЗГАРЯНИЯ

ПРИ НАЛИЧИЕТО НА МЕХУР ДА СЕ СПУКА И ПОРАЗЕНОТО МЯСТО ДА СЕ НАМОКРИ С “ М ” ВОДА, А СЛЕД 5
МИНУТИ ДА СЕ НАМОКРИ С “ Ж ” ВОДА, СЛЕД КОЕТО 7-8 ПЪТИ ДА СЕ НАМОКРИ С “ Ж ” ВОДА В ДЕНОНОЩИЕ. ПРОЦЕДУРАТА СЕ ПОВТАРЯ 2-3 ДНИ.

14. РАЗСТРОЙСТВО НА СТОМАХА

ДА СЕ ИЗПИЕ 1/ 2 ЧАША “ М ” ВОДА, АКО НЕ СЕ ПРЕУСТАНОВИ В ТЕЧЕНИЕ НА 1 ЧАС, ПРОЦЕДУРАТА ДА СЕ
ПОВТОРИ.

15. ПОРЯЗВАНЕ – УБОЖДАНЕ

ДА СЕ ПРОМИЕ С “ Ж ” ВОДА И ДА СЕ ПРЕВЪРЖЕ.

16. РАНИ

РАНАТА ДА СЕ ПРОМИЕ С “ М ” ВОДА, А 3 – 5 МИН. СЛЕД ТОВА ДА СЕ НАМОКРИ С “ Ж ” ВОДА, ПОСЛЕ 5 – 6
ПЪТИ В ДЕНОНОЩИЕТО ДА СЕ МОКРИ С “ Ж ” ВОДА.

17. РАДИКУЛИТ

В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 1 ДЕНОНОЩИЕ 3 ПЪТИ ПРЕДИ ЯДЕНЕ ДА СЕ ПИЕ 3/ 4 ЧАЕНА ЧАША “ Ж ” ВОДА.

18. РАЗШИРЕНИ ВЕНИ, КРЪВОТЕЧЕНИЕ ОТ ОБРАЗУВАЛИТЕ СЕ ВЪЗЛИ

ИЗДУТИТЕ И КРЪВОТЕЧАЩИ УЧАСТЪЦИ НА ТЯЛОТО СЕ ПРОМИВАТ С “ М ” ВОДА, ПОСЛЕ ДА СЕ НАПРАВИ С
МАРЛЯ КОМПРЕС ОТ “ Ж ” ВОДА. ДА СЕ ПИЕ 1/ 2 ЧАША “ М ” ВОДА, А СЛЕД 3 ЧАСА ДА ЗАПОЧНЕ ПИЕНЕТО НА 1 / 2 ЧАША “ Ж ” ВОДА ПРЕЗ 4 ЧАСА. ПРОЦЕДУРИТЕ СЕ ПОВТАРЯТ 2 – 3 ДНИ.

19. АНГИНА

В ТЕЧЕНИЕ НА 3 ДЕНОНОЩИЯ ПО 5 ПЪТИ В ДЕНОНОЩИЕТО ДА СЕ ПРАВИ ГАРГАРА С “ М ” ВОДА И СЛЕД
ВСЯКО ЖАБУРЕНЕ ДА СЕ ИЗПИЕ ПО 1 / 4 ЧАША С “ Ж ” ВОДА.
ТЕМПЕРАТУРАТА СЕ ПОНИЖАВА ОЩЕ НА ПЪРВИЯ ДЕН ОТ ЛЕЧЕНИЕТО И ЗА ТРИ ДЕНОНОЩИЯ БОЛЕСТТА СЕ ПРЕКРАТЯВА.

20. АДЕНОМА НА ПРОСТАТА ЖЛЕЗА

В ТЕЧЕНИЕ НА 8 ДЕНОНОЩИЯ ПО 4 ПЪТИ В ДЕНОНОЩИЕ 30 МИН. ПРЕДИ ХРАНА ДА СЕ ПИЕ ПО 1/ 2 ЧАША “ Ж ” ВОДА. СЛЕД 3 – 4 ДНИ СЕ НОРМАЛИЗИРА ПИКОЧОПУСКАНЕТО. НА 8 ДЕН ОТОКА НАПЪЛНО ИЗЧЕЗВА.

21. БОЛКА В СТАВИТЕ

2 ДЕНОНОЩИЯ ПО 3 ПЪТИ НА ДЕН ПРЕДИ ЯДЕНЕ ДА СЕ ПИЕ ПО 1/ 2 ЧАША “ М ” ВОДА.
БОЛКАТА ИЗЧЕЗВА ОЩЕ ПЪРВИЯ ДЕН ОТ ПРИЕМАНЕТО НА ВОДАТА.

22. ВЪЗПАЛИТЕЛЕН ПРОЦЕС, ЗАКРИТИ АБЦЕСИ ( ЦИРЕИ )

2 ДЕНОНОЩИЯ ПО 3 ПЪТИ ДА СЕ ПРАВИ КОМПРЕС НА ВЪЗПАЛЕНОТО МЯСТО С ПАРЧЕ ПЛАТ НАПОЕНО С
ПОДГРЯТА “ Ж ” ВОДА. ПРЕДИ СЛАГАНЕТО НА ПЪРВИЯ КОМПРЕС ВЪЗПАЛЕНИЯТ УЧАСТЪК ДА СЕ НАМОКРЯ С “ М ” ВОДА, КАТО СЕ ИЗЧАКВА СЕ ДА ИЗСЪХНЕ. ПРЕЗ НОЩТА СЕ ИЗПИВА 1/ 4 ЧАША “ Ж ” ВОДА.
ВЪЗПАЛИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС СПИРА СЛЕД 2 ДЕНОНОЩИЯ.

23. ГЛАВОБОЛИЕ

ИЗПИВА СЕ ЕДНОКРАТНО 1/ 2 ЧАША “ М ” ВОДА. СЛЕД 20 – 30 МИН. ГЛАВОБОЛИЕТО СПИРА.

24. ХЕМОРОИДИ (МАЯСЪЛ)

1 – 2 СУТРИНИ ДА СЕ ПРОМИВАТ ЦЕПНАТИНИТЕ С “ М ” ВОДА , СЛЕД ТОВА СЕ СЛАГАТ ТАМПОНИ НАПОЕНИ С
“ Ж “ ВОДА , СМЕНЯЙКИ ГИ СЛЕД ИЗСЪХВАНЕТО ИМ. КРЪВОТЕЧЕНИЕТО СЕ ПРЕКЪСВА. ЦЕПНАТЕНИТЕ ЗАРАСТВАТ В ТЕЧЕНИЕ НА 2 ДЕНОНОЩИЯ.

25. ГРИП

1 ДЕНОНОЩИЕ 8 ПЪТИ СЕ ИЗПЛАКВАТ НОСА И УСТАТА С “ М “ ВОДА. ПРЕЗ НОЩТА СЕ ИЗПИВА 1/ 2 ЧАША
“ Ж “ ВОДА. ГРИПЪТ МИНАВА ЗА 1 – 2 ДЕНОНОЩИЯ.

26. ЗЪБОБОЛ

УСТНАТА КУХИНА СЕ ИЗПЛАКВА 1 ПЪТ С “ М “ ВОДА.

27. МИРИС НА КРАКАТА

КРАКАТА СЕ ИЗМИВАТ С ТОПЛА ВОДА, ПОДСУШАВАТ СЕ, СЛЕД КОЕТО СЕ НАВЛАЖНЯ-
ВАТ С “ М “ ВОДА, А СЛЕД 10 МИН. СЕ НАМОКРЯТ С “ Ж “ ВОДА. КОГАТО КРАКАТА КРАКАТА ИЗСЪХНАТ , ОБУВ-КИТЕ СЕ ПРОТРИВАТТ ОТВЪТРЕ С ТАМПОН НАПОЕН С “ М “ ВОДА И СЕ ПОДСУШАВАТ, ЧОРАПИТЕ СЕ НАМОКРЯТ С “ М “ ВОДА И СЕ ИЗСУШАВАТ.

28. КИСЕЛИНИ В СТОМАХА

ИЗПИВА СЕ 1/ 2 ЧАША “ Ж “ ВОДА . КИСЕЛИНИТЕ ИЗЧЕЗВАТ, УВЕЛИЧАВА СЕ ОТДЕЛЯНЕТО НА ГАЗОВЕ.

29. КАШЛИЦА

2 ДЕНОНОЩИЯ ДА СЕ ПИЕ ПО 4 ПЪТИ СЛЕД ЯДЕНЕ ПО 1/ 2 ЧАША “ Ж “ ВОДА. КАШЛИЦАТА МИНАВА.

30. КОЛИТ

ПОДГРЯВАТ СЕ “ Ж “ И “ М “ ВОДА ДО 37 – 40 ГРАДУСА И ПРЕЗ НОЩТА СЕ ПРАВИ КЛИЗМА С “ М “ ВОДА, А
СЛЕД 15 – 20 МИН. С “ Ж “ ВОДА. СЛЕД 2 – 3 ДНИ ПРОЦЕДУРАТА СЕ ПОВТАРЯ.
КОЛИТЪТ ИЗЧЕЗ ВА СЛЕД ПЪРВАТА ПРОЦЕДУРА.

31. ИЗГАРЯНЕ

ПРИ НАЛИЧИЕТО НА МЕХУРИ ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОДУПЧАТ (ИЗРЕЖАТ) И ПОРАЗЕНИТЕ УЧАСТЪСИ ДА СЕ
ИЗМИЯТ С “ М “ ВОДА, А СЛЕД 5 МИН. ДА СЕ НАМОКРЯТ С “ Ж “ ВОДА. СЛЕДВАЩИТЕ 2 – 3 ДНИ ПО 7 – 8 ПЪТИ НА ДЕН ИЗГОРЕНИТЕ МЕСТА ДА СЕ МОКРЯТ САМО С “ Ж “ ВОДА. В ТЕЧЕНИЕ НА 2- 3 ДНИ ИЗГАРЯНЕТО ЗАЗДРАВЯВА.

32. ДИАРИЯ (РАЗСТОЙСТВО)

ИЗПИВА СЕ 1/ 2 ЧАША “ М “ ВОДА И АКО СЛЕД 1 ЧАС ДИАРИЯТА НЕ СПРЕ ПРОЦЕДУРАТА СЕ ПОВТАРЯ.
БОЛКИТЕ В СТОМАХА ИЗЧЕЗВАТ СЛЕД 10 МИН. И РАЗСТРОЙСТВОТО ИЗЧЕЗВА.

33. ГНОЙНИ РАНИ

РАНАТА ОТНАЧАЛО СЕ ПРОМИВА С “ М “ ВОДА, СЛЕД 3 – 5 МИН. С “ Ж “ ВОДА, СЛЕД ТОВА В ТЕЧЕНИЕ НА ЕДНО ДЕНОНОЩИЕ СЕ ПРОМИВА САМО С “ Ж “ ВОДА. РАНАТА НАМОКРЕНА С “ М “ ВОДА ИЗСЪХВА. ЗА ДА НЯМА ПО НЕЯ ПО НЕЯ СТРУПЕИ СЕ ПРОМИВА С “ Ж “ ВОДА, КОЯТО НЕУТРАЛИЗИРА “ М “ ВОДА.

Дал съм и указания при някои заболявания ,как да се приема живата и мъртвата вода .

Който има желание ,мога да изпратя подробен чертеж за направата на уреда .
Безплатно
Пишете ми на емейл-leon5983@abv.bg

6 vankata { 09.22.14 at 21:36 }

http://www.bio-produkti.com/ da mu viarvame li

7 Павирани { 09.29.14 at 14:34 }
8 snezha { 10.06.14 at 10:01 }

Zdr. az iskam da spodelia po temata za vodata, neshto kam koeto moeto semeistvo ili po tochno pokolenieto na prababa mi ,baba mi vinagi sa se pridarjali ,do stepen na jivot i smart. Vseki den vodata za piene za lichna konsumacia naliva v staklena prozrachna butilka kam koiato se pribavia edna lajica zahar,koiato se ostavia na danoto bez da se razklashta . Taka se pie prez celia den leko podsladena voda. Vsichkite mi babi ,prababi,diadovci i t.n. dojiviaha do dalboka starost ,vsichki do edin nad 95 godini. pochinaha bez bolesti ,prosto ot starost ,bez da sa izpili nito edna tabletka lekarstvo ili da posetiat lekar ,dori zadaljitelna profilaktika v jivota si. Pitala sam gi prjive za6to piat takava voda,otgovora e vinagi beshe ,, taka znaem ot nashite babi i prababi,da slagame po neshto sladko v vodata. I oshte neshto sa mi kazvali ,dori vinagi kogato hodeh v vakancia pri tian go prilagaha i na men ,izbiraha mi nai gorchvite krastavici i me karha da gi iam. Vinagi kazvaha pii sladka voda ,iaj gorchivo , draj krakata na toplo ,a glavata na studno. Za sajalenie az riadko giprilagam tezi ne6ta ,niamam navik :)

9 tiho_bg { 12.05.14 at 10:44 }

Здрашейте!

Само искам да допълня за планинската вода и идеята да се ходи до извор и да се пълнят туби с вода за по-дълго време. Качествата на водата се запазват за няколко часа (вибрациите на водата). След това вече тя не е същата. Тъй че няма особено голям смисъл да се запасявате с вода от някой извор.

10 zoi { 04.28.15 at 22:00 }

tarsia jiva i martva voda

11 zoi { 04.28.15 at 22:02 }

az se izlekuvah ot psuriazis sega iskam da pomogna na priatelka

12 zoi { 04.28.15 at 22:04 }

chte sam bezkraino blagodarna ako moga da se svarja s niakoi koito e pravi tova e mnogo lekovita voda ne viarvah che s neia chte ozdraveia

13 Милена { 09.17.15 at 14:49 }

моля, споделете пробвали ли сте т. нар. Kangen water и аргументите си за и против нея? коя е за предпочитане: структурираната вода, дестилираната вода, или Kangen? Благодаря

14 GeorgeCam { 09.22.16 at 8:01 }

Современный сиреневый натяжной потолок Синие Камни, Екатеринбург

Leave a Comment