Земята не принадлежи на нас. Взели сме я назаем от нашите деца…
Random header image... Refresh for more!

Чернодробни камъчета

Ето няколко снимки, които ни изпрати Камелия, за което много й благодаря. И да добавя, част от това, което ми написа: „Надявам се снимките да помогнат на тези, които още не са се решили да си направят пречистванията на черния дроб.“

чернодробни камъни

чернодробни камъни

чернодробни камъни

чернодробни камъни

чернодробни камъни

13 comments

1 Elena Avramova { 04.24.09 at 2:03 }

Zdraveite!

Imam nujda ot saveta vi,sestra mi i moj prijtelka praviha tova iz4istvane na 4ernij drob,iskam i az.Znam 4e e dobre da se napravi v podhodj6tite fazi na lunata,ne sam sigurna dali be6e to4no sled palnolunieto ili predi novolunieto ,ako njkoi znae 6te se radvam da mi otgovori. Blagodarj vi predvaritelno.

2 Talita { 04.24.09 at 10:27 }

Здравей Еци :)))
Само искам да уточня, че аз съм приятелката на Елена Аврамова от горния коментар, която е правила прочистването. И честно казано и аз не съм много наясно кои дни е най-добре да се прави:( Но и 2та пъти, които съм го правила ефекта беше зашеметяващ:)

3 Валя { 04.24.09 at 11:24 }

има мноооооооого написано в този сайт по въпросите който ви вълнуват,просто прочетете,не ми се пишат едни и същи неща….!

4 mer { 04.24.09 at 15:23 }

Чернодробно пречистване е най-подходящо да се прави в дните преди пълнолуние (2ра фаза на луната). Също и 4та фаза е подходяща, т.е това са дните около Екадаши.
Междудругото, когато и да се направи все ще е по-добре отколкото хич, въпроса е че ако искаме 100%тови резултати може да се съобразим с луната.
Успех!

5 Камелия { 04.27.09 at 0:10 }

Здравейте 🙂
От както съм започнала да правя пречистванията на черния дроб следвам препоръките и схемата на Венцислав Евтимов – той дава като най-добри месеците март, април, май и юни, но може да се направи и през есента ( ако пролетта нямате възможност ). А самата подготовка на организма и омекотяването чрез соковете става преди пълнолунието, а пречистването – в деня на пълнолунието ( вечерта към 19ч. започват да се пият зехтина с лимоновия сок ). Добре е да се прави 4 пъти на година, защото черния дроб има 4 независими един от друг дялове. А през лятото не е препоръчително да се правят тези пречиствания.
Има и още неща, които той препоръчва, но тук в сайта има изключително много информация, която със сигурност ще ви бъде от полза 🙂
Успех в пречистванията и в начинанията, които предприемате 🙂 🙂 🙂

6 Elena Avramova { 05.07.09 at 22:27 }

Zdraveite!
Imam jelanie da napravj iz4istavne na 4ernij drob,no iskam sa6to da napravj raztovarvaneto na d-r Emilova na plodove.Vaprosat mi kak 6te e nai-dobre da napravj koe da e parvo? Blagodarj vi predvaritelno 🙂

7 mer { 05.07.09 at 22:40 }

Сега тъкмо отговорих, но в другата тема. Ако има нещо неясно, ще помагаме с удоволствие. Също може да обсъждаме по-обстойно и във форума – http://forum.zemianazaem.com/.

8 denjka { 06.03.09 at 15:45 }

Здравейте, чудесен сайт, от който има какво да се научи.Относно пречистването на черния дроб ви препоръчвам книгата на Евгени Шчадилов „Пречистване на черния дроб“ тъй като има хора, при които стомашната киселинност е по-висока и други, при които е по-слаба. Това определя различния афинитет към киселите плодови сокове и съответно тяхната поносимост.
П.П. радвам се че ви открих!

9 бате Бино { 07.25.09 at 22:49 }

Denjka ,привет от мен, книгата на Шчадилов съм я чел , добра е ,макар доста да усложнява процеса , и най-много по-лабилните изобщо да не посмеят да действат. Не помня, той май нямаше собствен център , значи провежда сигурно по 5 -10 прочиствания годишно.
Във веригата от центрове на Надежда Семенова ( няколко в Русия + още няколко в Украйна. В Сочи само групите са от по 200 човека всеки месец ) годишно преминават за почистване на черен дроб по няколко хиляди човека . Знам, не е позната тук,защото няма нищо преведено от нея,(макар че книгите й са не по-малко ценни от тези на Малахов) .,но те си я знаят като другият „гуру“ на прочистванията ,наред с Малахов и още един -двама . При това Малахов само пише и съветва, докато тя пише,съветва и приема пациенти от години.
Та по нейната методика ВЪОБЩЕ не се употребяват кисели сокове при прочистването. Което значи ,че може да се мине и без тях. Използват се други жлъчкогонни и разширяващи каналите напитки – чайове най-вече. Бил съм при нея два пъти, резултат имаше. Шчадилов малко преувеличава опасностите, макар и да е добре човек да е нащрек . При Семенова,когато бях там ,се интересувах (питах мой човек) и казаха, че за толкова много години и „чистки“ , не е имало никакви усложнения. Спомням си ,че даже една от жените почна прочистване с 3 см. камък в жлъчния мехур, (тя си го знаеше) и мина нормално. Макар ,че аз лично не бих имал смелостта ,преди да съм го пораздробил.

10 Тодор { 09.29.09 at 0:17 }

Здравейте.
Проучвал съм стотици сайтове в интернет за натуропатия и методи за чистене. Като цяло всички натуропатски системи за чистене на черен дроб и жлъчка са базирани на лимон и зехтин и сок от ябълки. Но най-доброто което съм открил до момента е световно известният метод на Хулда Кларк – водещ експерт в лечението на рак чрез натурални методи и измислила уникалният уред „запер“ за изчистване на организма от микроби, бактерии и вируси. Нейният метод е прилаган успешно от хиляди хора и в повечето от случаите те съобщават, че след неколкократно прилагане на това чистене им изчезват алергиите, астма и др. проблеми. Можете да го прочетете подробно тук:
http://curezone.com/cleanse/liver/huldas_recipe.asp

11 jumil { 10.26.09 at 21:18 }

Мога ли през тези 5 подготвителни за пречистването на черния дроб дни да правя и клизми? Питам, понеже се претиснявам да не би така да се изхвърлят полезните вещества от сока, въпреки че клизмите ги правя вечер и гледам преди това поне 3 часа да не съм пила сок.

12 jumil { 11.03.09 at 18:09 }

А добре ли е след като на 31.10. направих първото си пречистване на черния дроб, да направя следващите 3 още този месец на дните Екадаши и Две тръби, съответно на 13.11, 26.11. и 30.11. или ще бъде твърде изтощително за организма ми, като се има предвид, че съм 45 кг при ръст 164 см?

13 нели { 12.20.11 at 16:58 }

Мер, някъде из нета четох,че тези зелени топчета всъщност не били чернодробни камъни, което ме отчая. Вчера си направих второто чернодробно пречистване, имаше толкова много камъни малки, големи бях много щастлива,че се получи. Надявам се да има ефект цялата тази процедура не ми харесва мотивират ме само камъните които излизат защото си мисля,че правя нещо полезно за мен…

Leave a Comment