Земята не принадлежи на нас. Взели сме я назаем от нашите деца…
Random header image... Refresh for more!

Срещата!

Днес, група от 8 човека от Инициативен комитет на родители и граждани, създатели на Петицията (която събра за 14 дни 6500 подписа), се срещна с парламентарната група на ГЕРБ. Дадени са се сериозни обещания за промяна.
Няколко дни преди второ четене ще се проведе митинг-стачка, всеки който иска да изрази и да застане зад своето твърдо становище, може да го направи тогава.
А ние Не искаме ГМО в България!

2 comments

1 Buku { 01.20.10 at 8:34 }

Страхотно! Там сме ;).

2 axim { 01.25.10 at 8:26 }

И къде бяхте……Страно е че при такива организирани митинги всички заявяват с блеснал поглед и фанатичен глас.Там сме!!А после….мъка.На последният митинг за ГМО които се проведе на 13яноари бяхме 100ч.Добре че доидоха хора от медарският бранш иначе щеше да е наистина пълна скръб.Как се очаква със 100ч да се впечетли българският дебилообразен политик.Сега разбирам че всички си имаме оправдания да не направим нещо което несикаме но също така се надявам че един ден тези оправдания ще въжът пред наще деца.И те наще деца ще ни простът че поради мързел,страх или неимформираност несме ги отървали от това безумие наречене ГМО.
Силно се надявам и моля този път да доидат повече заинтересовани и активни граждани и наи вече маики на които им пука какво дават на децата си.
Хора гласът ни се чува да знаете.Само трябва да съберем смелост и да извикаме.Замислете се кое е важно за вас в този живот и дали искате да продължите да си живеете по старому и да се оправдавате с крилатата фраза ….Ами нищо не зависи от мен!!!!…ами от кого друк да зависи ако не от самите нас ………лек ден на всички и дано съвеста ви заработи……….

Leave a Comment