Земята не принадлежи на нас. Взели сме я назаем от нашите деца…
Random header image... Refresh for more!

Анджела свали 75 килограма!!!

Искам да споделя с вас първото клипче, което преведох. Тази невероятна история на Анджела Стоукс много ме впечатли и знам, че може да мотивира много хора, които имат същия проблем – толкова е лесно: отслабваш, пречистваш и лекуваш тялото си просто като станеш веган суровоядец.

забележка: преводът не е перфектен, дори има пропуск на едно място, който не мога и не мога да разбера (ако някой го разбира да ми подскаже 🙂 )

16 comments

1 radosti { 05.28.09 at 12:03 }

Много хубаво филмче:) Благодаря, Мер:)

2 Камелия { 05.28.09 at 12:34 }

Страхотно клипче !

3 vasilena { 05.28.09 at 13:04 }

Мер,НЕВЕРОЯТНО Е :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

4 Сиси { 05.28.09 at 13:14 }

Впечатлена съм – признавам! Просто невероятно. И само как изглежда.

5 Валя { 05.28.09 at 15:52 }

Не ми издържа нервната система когато гледах клипа и се разревах.Имах чувството,че това клипче е точно за мен…!С тази разлика,че тук става въпрос за понижена функция на щитовидната жлеза от което се забавя обмяната на веществата и се пълнее,а аз съм с повишена функция на жлезата,което ще рече ,че хипер продукцията на хормона на щит.жлеза ускорява обмяната на веществата и дейността на всички органи и се слабее.

6 radosti { 05.28.09 at 16:42 }

Валя, няма нищо случайно! Прегръдки!:) Вярвам, че с твоята воля да си здрава, ще пребориш болестта и ще Бъдеш здрава!!!

7 Сиси { 05.28.09 at 18:07 }

И аз напоследък клоня към хипофункция – всъщност съм оперирана от киста на жлезата и част от нея я няма. Досега 4 години всичко беше нормално и сега изведнъж – хоп – хипофункция. Забелязвам си аз, че понапълнях при един и същ режим /вярно не на 100% здравословен/ на хранене, но…не можех да си го обясня. А и на всичкото отгоре не свалям килограми при просто ограничаване на храната.

Сега започнах 10 дневен плодово-чаен режим. Мисля да направя 5 дни захранване и след това да продължавам предимно на плодове и зеленчуци, много рядко – да включвам и риба и морски храни.

Надявам се да успея да нормализирам нещата по този начин. Чета тук и се образовам.
Благодаря ви, че ви има!

8 Христо Дешев { 05.28.09 at 22:14 }

Следя Анджела и сайта й (http://rawreform.com/) от известно време. Тя има и фейсбук страница (можете да й станете фен) тук: http://www.facebook.com/home.php#/pages/Angela-Stokes/99432755820.

Историята й е наистина впечатляваща. Освен това й вярвам. И аз след мигриране към голям процент сурова диета съм 15кг надолу от началото на годината :-).

9 mer { 05.29.09 at 9:58 }

И това не е единствения такъв случай – има още по-фрапиращи постижения чрез суровоядство – хората не само се разделят с огромни тежести, но и се лекуват от страшни болести.

10 Валя { 05.29.09 at 13:11 }

Благодаря за подкрепата, Радости !!! Честно казано и аз се очудвам от себе си,но в същото време знам,че всички вие имате принос за това, аз да се чувствам толкова силна !Положителната енергия,която ми изпращате ми дава сили да продължавам по пътя на самоизлекуването чрез гладуване и суровоядство. Сиси,много добре те разбирам,защото заедно с мен на преглед беше и сестра ми,тя е със възли и кисти и ендокринолога й каза,че е за операция,ще направим всичко възможно ,за да не се стигне до операция.Много добре те разбирам,а каква ти е стойността на FreeТ4 -хормона?Мисля,че трябва да ядеш орехи,те съдържат йод,а йода стимулира жлезата да произвежда повече хормони.Та как ще сваляш килограми,като поради ниските стойности на щит. хормон ти е забавена обмяната на веществата и от там по-вероятно е да пълнееш,отколкото да отслабваш,въпреки въздържанието от храна.Много се радвам,че си започнала гладуване,не че аз имам опит в гладуването,но днес ми е трети ден само на чайчета и плодове,така че се гордея със себе си.Благодарим и на теб,че те има сред нас в този сайт и ще се радвам,ако продължиш да споделяш.Желая ти успех!

11 Деси { 05.30.09 at 8:38 }

За проблеми с щитовидната жлеза трябва да се ограничат напълно глутеновите продукти и соята. Горещо се препоръчват водорасли! Те подпомагат функцията на щитовидната жлеза. Това го прочетох в книгата Ултраметаболизъм на Марк Хаймън.

12 feia { 06.03.10 at 19:43 }

От 3 години съм с намалена функция на щит. жлеза.Лекувам се при ендокринолог.
Пия еутирокс 100 по схема и на всеки 6 м. се изледва функцията отново ,за да се коригира количеството на хормона,който се пие през целия живот.Лекарката Не разрешава повече от 1 орех дневно и изобщо трябва да избягвам йод съдържащи храни.Казва,че жлезата не може да преработва йода заради намалената функция.Приемане на йод съдържащи храни е полезно ако имаш Ендемична гуша,която си е предизвикана от липса на йод.Самодиагнозата и самолечението може да има неприятни последици.Причините за намал.ф-я са различни.Надявам се да Ви бях полезна,приятели.

13 yana { 07.04.11 at 19:18 }

Priemam, che ima hora sys zdravoslovni problemi, za koito mojebi surovoqdstwoto e donqkyde reshenie na problema, no za v sichki ostanali – vie ludi li ste?! Dori i termichnata obrabotka da unishtojawa chast ot poleznite veshtestva na produktite, kak taka reshawate da se otkajete ot neq? Kakvo qdete? Edna chast ot zelenchucite, qdki i…? Bobeni kulturi sys sigurnost ne, kartofi syshto, nadali pomeriswate hlqb, pyk da ne govorim za meso i riba, predpolagam, che i mlechni produkti ne qdete. Radwam se za tezi, koito sa osyshtestvitli mechtata si da otslabnat, no te se lishavat ot ujasn mnogo polezni i naj – veche nujni za choveshkiq organizym veshtestwa! Qjte meso, ne prawete na interesni! PS ne se otnasq za horata sys zdrawoslowni problemi

14 alex { 07.05.11 at 8:31 }

Яна, помИрсвам се пише с И.
Яж си ти месото със здраве, много е полезено… особено пърженото свинско! 🙂
И за да не останеш с грешно впечатление – никой тук не практикува суровоядство с цел да отслабне, а за да подобри здравето си и спаси омазненото си (благодарение на любимото ти месо) тяло.

15 mariv { 04.03.12 at 16:40 }

А всъщност има ли пълни суровоядци? Чудя се, пожеже има доста калорични храни, като ядки и мед примерно или пък някой плодове. Има предвид при хора нямащи здравословни проблеми разбира се?

16 mer { 04.14.12 at 12:47 }

Има много пълни суровоядци, особено в Щатите, но напоследък все повече и в Европа. В България познавам няколко… Ядките и меда не са по-калорични от месото, млечните и рафинираните храни. Разбира се не е добра идея да се консумират само ядки и сушени плодове, ключът е разнообразието.

Leave a Comment