Земята не принадлежи на нас. Взели сме я назаем от нашите деца…
Random header image... Refresh for more!

Аксим, по Житен режим, 13 февруари, 2009

вдъхновение

Добър ви ден. Права си, Мер, дано има повече хора, които да споделят, защо всъщност правят поста. Лично аз бях изправен пред една дилема и затова го предприех. От една година се занимавам с гладолечение и изчистване на организма. Бях дебел 140 кг при ръст 187 см. Болен от подагра и ред съпътстващи заболявания като разширени вени и кръвно, а все пак съм мъж на 33г…… Та взех се аз в ръце спрях тотално алкохола, месото и млечните. Сега тежа 92 кг и се чувствам великолепно. Припомних си как съм се чувствал когато бях на 20 :). Но се изправи сянката на старите ми навици. По празниците прекалих с мазното /това ми беше любимата храна преди/ и чипса…. Резултата не закъсня – получих тромба на единият крак… Затова и предприех поста, за да си дам ясна сметка кой съм и какво искам от живота, също така най-сетне да проумея, че път назад няма…. Всъщност има, но той минава през болницата….

Лек ден от мен и дано всички почувстваме дъха на Бога с много имена.

източник

4 comments

1 nora { 07.15.09 at 23:21 }

Здравейте Мер,понеже не знаех къде да задам въпросите си относно житния режим пиша тук.Преди това искам на кратко да разкажа за себе си и промените които стават с мен.Преди години изведнъж някак отвътре почуствах че трябва да спра месото не стана изведнъж но с течение на времето постепенно намалявах приема някак от самосебе си докато миналата седмица реших че вече не искам да консумирам месо.При тази мисъл отвътре се почуствах много щастлива.Тази седмица реших че искам да правя житния режим интересното е че само бях прочела преди месеци заглавието тук в сайта но нямах и представа какво представлява и как действа до тази вечер.Докато четях за да знам какво да правя се разплаках дори не знам защо. Плача и ви пиша и сам безкрайно щастлива и много объркана.
Притеснявам се да започна защото прочетох че трябва да съм в почивка тъй като работният ми ден е физически натоварен,не много но е, а не мога сега да си позволя отпуска.Не знам дали ще издържа 10 дни понеже до сега не съм правила никакви разтоварващи диети нито гладолечение,просто организмът ми сам започна да избира храна си и така сега сам почти на вегетарианство по някога ползвам и мляко и яйца.И на последно място живея в чужбина и се притеснявам при тези кризи които се получават как ще се справя нямам близки до себе си не че биха ги изтърпели вместо мен но за подкрепа .А някак отвътре много искам да го направя.Знам че не случайно попаднах на този прекрасен сайт в началото на тази година благодарна съм че ви има и ще сам безкрайно благодарна на съвети по моя нов път!Желая успех на всички и нека Бог ви благослови!

2 dolphin { 01.17.10 at 21:09 }

Здравейте мили приятели,

надявам се да има желаещи за житния режим, който наближава. Прочетох, че започва на 03 февруари 2010.
Моля, ако някой има повече информация да пише.
Търся подкрепата ви.
Лека и спорна седмица!!!!

3 Titeto { 01.26.11 at 11:57 }

Тази година ще има ли начало на нов житен режим и кога започва

4 Ками К { 01.26.11 at 23:26 }

Leave a Comment