Земята не принадлежи на нас. Взели сме я назаем от нашите деца…
Random header image... Refresh for more!

Как да си направим жива вода

Такава вода не ще купите отникъде и за никакви пари. Тя лекува, съживява, подмладява.

По метод на Малахов:

Приготвяне на протиева вода: съд с вода се слага в камерата за 4-5 часа. За този период от време по стените на съда и по повърхността се е образувал лед. Водата се излива в друг съд, а леда се изхвърля. Този лед е от молекули на тежката вода, която замръзва при 3-4 градуса, а необходимата вода за организма замръзва при минус 1.

Новия съд с водата се слага отново в камерата. Престоява там докато 2/3 от водата замръзне.Незамръзналата вода се излива – това е лека вода, която съдържа много примеси и е вредна. Ледът, който остава в съда е замръзнала протиева вода, разтопете го и пийте.

По метод, описан от Вадим Зеланд:

Налейте в петлитрова емайлирана тенджера вода от чешмата, оставете я да престои и я кипнете на огъня. След това бързо й охладете в студена вана. Това е първият стадий на структуризация на водата. Тя вече е една степен по-полезна от просто преварената.
Сетне пуснете в тенджерата 5-7 камъчета черен силициев двуокис (от аптеката), покрийте с марля и я оставете два дена. После внимателно я прелейте в друг съд, като изхвърлите долния слой от 2-3 сантиметра, защото силициевият двуокис поема патогенните микроорганизми и чуждите химически елементи. Тази вода вече притежава лечебни свойства. Тя още повече е структурирана и наситена със силиций – най-необходимия микроелемент, при липсата на който в организма не се усвояват почти всички останали.
Получената вода поставете в камерата на хладилника. Щом на повърхността и по стените се образува ледена коричка, я прелейте в пластмасов съд и отново го поставете камерата. Изхвърлете леда, като по този начин изхвърляте тежката вода. Тя съдържа изотопи на водорода деутерий и тритий, замръзва при температура 3°С и вреди на организма.
Последното замразяване трябва да извършите в пластмасовия съд, защото емайлът на тенджерата може да се напука. Когато две трети от водата замръзне, пробийте дупка в леда и излейте незамръзналата – тази „саламура” съдържа всички нежелани примеси. Остава да почакате ледът да се стопи при стайна температура. Ще получите разтопена вода с най-високо качество, която се нарича протиева, защото е изчистена от тежките изотопи.
И най-сетне, ако имате магнитен кръг или магнитна фуния, прелейте водата през тях, за да укрепите още повече структурата й. Получената вода притежава лечебни свойства – изчиства организма и при дълготрайна употреба лекува от редица заболявания. Срокът за съхранението на свойствата й е ограничен – около седем часа.

117 comments

1 Малинка { 07.29.08 at 13:04 }

Това не е мой сайт – просто има връзка с темата. Структурирането на водата, както е описано по-горе е доста трудоемко, особено ако човек иска да пие само структурирана вода. Има и по-добри и ефективни начини – аз непрекъснато пия структурирана вода и процесът се състои в това – да сипя вода (в моя случай – филтрирана, а по-добре – преварена преди филтрирането) в тънкостенна стъклена кана (става и в глинен съд), на чието дъно съм залепила един апликатор кристал „Айрес“; поставям каната върху структуризатор (в случая – „златен“, ламиниран) и я похлупвам с „календар – пирамида“ – от вътрешната страна и на дъното й е нанесена Матрицата на Здравето. След минимум 8 часа водата е готова. След това, като остане 1/2 от водата в съда – доливам и след няколко часа е готова отново. Най-добре е човек да постави 2 кани. Възнамерявам да си купя т.н. Аквакластер, който най-бързо структурира водата. Всички пособия, които споменах са разработени въз основа на Теорията на биоинформационното програмиране на И. Н. Серов. Темата е твърде обширна и немалко сложна за обсъждане тук. Но каквото съм ползвала от тези продукти действа по невероятен начин. Например – досега в целия си живот съм имала 6 пристъпа от мигрена, само, но толкова ужасни, че си ги спомням съвсем точно, просто – пълна програма! Траят от 3 до 5 дена! Но не и последния. Той беше – 15 минути, с пълното възстановяване – общо 30 мин.! Направих само един лечебен сеанс от 15 мин. с очилата с матрични филтри Айрес!

2 mer { 07.29.08 at 23:55 }

Благодаря за информацията.
Наистина, най-добре е да си сипеш вода в кана и тя да си става хубава 🙂 без допълнителни грижи.
(сайта, който споменава Малинка е http://www.matrix.com.ru/, понеже не се е публикувал)
В България продават ли се тези неща или може ли да кажеш откъде си ги имаш (и ориентировъчно с какви цени са)?

3 Изабела { 10.23.08 at 0:26 }

Каня всички на конференция за апарат който структурира вода – руско изобретение с европейски сертификат за качество в Аула Максима на Военно-Мезицинска Академия на 08/11/08 – събота, от 11:00 ч. – вход свободен. Само трябва да знаете името на поканилият ви – казвам се Изабела Карагеоргиева.
Моля, заповядайте, ще се радваме да бъдете наши гости!

4 натали { 02.05.09 at 16:40 }

здравеите, камера значи кадето са замразените продукти? …. и още един вьпрос : коя вода е по добре да пием-преварена (от чешмата) или минералната в шишета от супера? много ми помагате с този саит, тои ми е фаворит….

5 mer { 02.06.09 at 0:09 }

В камерата, когато слагаме да замразяваме вода, най-добре да покрием съда с капак, особено когато има животински продукти в нея.
И двете води са мъртви – и чешмяната(и преварената) и минералната. В чешмяната има вероятност да се съдържат доста химикали и тежки метали, които до почти се премахват, ако водата се филтрира през специален филтър – например с кани Брита. В преварената вода е унищожена всякаква вредност, но и е унищожена и нейната структура – т.е. тя също е мъртва вода. Минералната ако е истинска е може би по-добре, но трябва да се приема рядко и само при необходимост, защото повечето мин. води в България са с доста силна минерализация, което има лекуващ ефект, но не и за всекидневна употреба. Най-добре е да пием изворна вода – от някое аязмо в планината например или планинска чешма – хем е жива, защото идва от недрата на земята, хем е чиста. Но и там се крие малък проблем – има опасност, ако някое болно животно е умряло в близост до аязмото или изворчето и е заразило подпочвените води.
Аз имам кана Брита (има осезаема разлика от водата директно от чешмата) и вътре слагам силициев камък, за да я структурира и от време на време купувам минерална вода, може би веднъж на 2-3 месеца. Знам едно изворче в Родопите, но още не съм си наливала вода от там.

6 натали { 02.06.09 at 22:38 }

благодаря ти за отговора,аз винаги пия мин.вода, но утре ще си купя тази кана Брита, и ще пробвам, :))

7 lili { 02.26.09 at 21:53 }

Прочетох наскоро за един структулизатор за вода на Енерджитек. Дали е добър и подходящ. Може ли някой да ме насочи за нещо подобно.

8 vasilena { 03.26.09 at 12:58 }

Здравейте,искам да ви споделя една работа във връзка с темата за водата.Мой познат,които се занимава и разбира от тези неща ми каза да си взема минерала „Клиноптеолит“,тои изчиствал водата от вредните примеси,структурирал я по някакъв начин и даже премахвал радиационното замърсяване(това го пи6е в упътването на минерала).Струва 3 лв -те са няколко камъчета вътре,слагат се в 5 литрова туба от минерална вода и се сменят на 3месеца.Продава се в био магазините-поне във Варна.Иначе това,което видях аз е ,че камъните от бели като чакъл,след престоя си във водата станаха сиво-зелени.Това е 🙂

9 Radula { 03.26.09 at 13:25 }

Василена, мерси за информацията! Много полезно! 🙂

10 Atanassia { 03.26.09 at 14:17 }

И аз имам въпрос. Може да ви се стори глупав, но ме интересува как се прави дестилирана вода в домашни условия???

11 mer { 03.26.09 at 15:38 }

Василена, и аз съм чувала добри отзиви за тези камъчета, но до сега не съм си взималао, дори бях забравила за тях и сега ме подсети :).
Ати, трудно е да си направиш дестилирана вода в домашни условия, трябва ти дестилатор, който е скъп и голям до колкото знам (дори не знам дали се продава за потребители). Ето каква е идеята (най-грубо казано) – да речем, че имаш тенджера с плътен капак, от капака излиза навита тръбичка, която отива в друг съд (може тръбичката да минава преди това през студена вода или охладител). Когато започнеш да вариш водата, тя започва да се изпарява и преминавайки през навитата тръбичка, която се охлажда, парата се втечнява. Получената нова вода е дестилирана. Все пак някой може и да измайстори нещо, което да върши подобна работа :).

12 callis^hofmans { 04.11.09 at 21:07 }

Привет,блогер!!!
Сильно понравилась заметка. просмотрел страници, то скажу, что творите очень интелектуально и выбираете актуальные темы информации. Большое Спасибо!!!

13 darinapro { 06.03.09 at 21:43 }

От къде във варна си купувате тези камъчета? Къде има такива биомагазини?

14 kalys { 06.17.09 at 9:10 }

Мога да подскажа малко как може най -лесно да се направи дистилирана вода в домашни условия. Първо вземаме една метална тенджера с капак от стъклените , които имат дръжка за хващане отгоре. Тенджерата се пълни с 2-3 пръста вода от чешмата. Вътре в центъра на тенджерата се поставя празна керамична чаша например, за да е по- тежка и водата в тенджерата да не я повдигне при вренето си. Капака на тенджерата се обръща с дръжката надолу така, че да попада точно над чашата , която е вече в тенджерата. Тенджерата се поставя на котлона и когато почне да се отделя пара от врящата вода тя се лепи на капака който е по студен отколкото е тенджерата и след това се стича по дръжката на тенджерата надолу и капе в чашата. Э Тази вода която се стече в чашата е дистилирана .

15 mer { 06.17.09 at 17:35 }

kalys, страхотна идея 🙂 благодаря ти!!!

16 vasilena { 06.17.09 at 22:38 }

darinapro,единия здравословен магазин е точно срещу училище „Димчо Дебелянов“,където са белите бераки…..Това е следващия магазин след този на „Runners“

17 Марси { 06.18.09 at 1:34 }

Здравейте, дали някой знае нещо за „сребърна“ вода. Бях тази вечер на представяне на док. филм за холистична методика при деца с аутизъм, с която се постига 80-90% подобрения само със смяна на хран. режим. Включва се и такава вода.
Благодаря предварително.
/статистиката, че в България има 20 000 семейства с поне 1 дете АУТист и че няма реална подкрепа към тях, третирайки ги като луди е повече от потресаваща, затова като науча повече, ще пиша пак/

18 mer { 06.20.09 at 1:42 }

Марси, не съм чувала, че сребърна вода помага при аутизъм (а как се казва филма, може да го потърсим и да го гледаме и ние също). Единственото, което знам за сребърната вода е, че се дава на малки деца, болни от настинки, грип и разни други болести. Даже с нейна помощ не се стига до взимането на антибиотици, при доста тежки състояния е помагала.

19 Николай М { 06.21.09 at 19:07 }

Един приятел ми каза за вашия саит За което съм му благодарен.
Като стана дума за живата водата се сетих да предложа един филм за гледане.The great secret of water (russian).torrent

20 бате Бино { 06.22.09 at 1:31 }

Здравейте ,драги мои, нещо много сте се запалили по тия камъначета ,“очистващи водата“ . Нали знаете за триците и за маймуните.. :))
Ние например защо хвърляме толкова усилия да се прочистваме,след като може да си купим капките на д-р Тошков? На техния етикет също пише че „очистват организма“. Че даже и „засилват имунитета!“ И те са по 3 лв. Те ако ставаха така лесно нещата…
Василенке ,дай го тоя твой познат ,дето ги „разбира тези работи“ , ще направим с него един експеримент : Ще налеем една чаша вода от чешмата и ще отидем в лабораторията да направят един анализ.Аз ще го финансирам. След това ще пуснем камъчетата да си постоят и после – пак в лабораторията. Искам да видя къде ще се е дянал хлора,бактериите и разните други съставки ,нямам представа какви още биха могли да бъдат.
Това поне подлежи на обективна проверка.
Същото е и с каните Брита, Бригита и разни подобни.. Тоя филтър филтрира ама първо не всичко,второ – не на 100 % . О Аз съм ги тровил с въпроси нарочно дистрибуторите на тези филтри по изложенията ,докато не им писне и не си признаят,че всъщност „не филтрирали толкова много“

21 vasilena { 06.22.09 at 15:58 }

Хахахха :)…ми бате Бино,то е ясно,че всичко е тотално замърсено,включае и водата.Камъните специално докарана на водата някакъв адски неприятен вкус(след около месец и половина) и ги изхвърлих.От тогава пия чешмяна вода,защото минералната нещо….нямам ѝ много вяра…..Не знам,не знам наистина къде е истината за водата…и затова дали изобщо може да се пречисти.За дестилираната пък съм чела противоречиви неща…..

22 ОРИ { 06.30.09 at 10:58 }

Привет:) За направата на дестилирана вода има още лесни начини 😉 По-сложния е,да извадиш капачето(клапана) на тенджерата под налягане и да поставиш маркуче,което да отвежда парата,минавайки през съд със студена вода. (По тоя начин може и ракия да си направиш):) Другия начин,който аз много често съм използвеал за да си дестилирам вода за акумулатора на колата е: Машинка с каничка за шварц кафе! Поставям празен филтър,без кафе и след минути каничката е пълна с дестилирана вода:) (Поставям филтъра,понеже ако съм правил кафе преди това,на самата фуния от каничката се отлага малко от кафето т.е. за по-чиста вода.)

23 slavka { 07.09.09 at 2:49 }

Здравейте! Страхотен сайт наистина, много вдъхновяващи идеи и полезни съвети 🙂 Ето идея за водата:
Японецът Емото Масару писа книга със забележителни открития за влиянието на вибрациите на различни думи над структурата на водата. Можете да свалите книгата от тук: http://www.spiralata.net/booklist.php?LangID=0&Letter=Е – има я в Спиралата на буква Е, казва се „Посланията на водата“. Та аз имам Брита в къщи и съм я облепила с думичката „Любов“ на различни езици. Нямам лабораторни доказателства за това дали водата наистина е променила структурата си от престоя в каната с любов, но е много вкусна пък и японецът е доста убедителен. Друга идея е на един хаваец (Dr. HEW LEN, Ph.D) дето излекувал цяла болница психично болни с метода Ho’oponopono (вид пречистване най-общо казано) та той казва че водата престояла за 1 час на пряка слънчева светлина но задължително в синя стъклена бутилка с неметална капачка е много полезна и пречиства тялото и душата. Аз си търся сега бутилка от синьо стъкло.:)

24 mer { 07.10.09 at 10:18 }

За Ho’oponopono не бях чувала, звучи интересно, трябва да прочета повече. И аз имам Брита, но не се бях сетила да й сложа етикетчета 🙂 и аз не знам дали наистина помагат, но вярвам до някъде в теорията, че водата има „памет“ и се променя от вибрации…

25 бате Бино { 07.11.09 at 23:10 }

Добре де, драги мои, каква е логиката да се правят опити за „някакво “ пречистване или дистилирване на вода, като нашата страна, освен с олигарси , е пълна и с извори. Те не всички са минерални. Качваш се на колицата, отиваш до чешмата и си напълваш снобски няколко големи шишета от по 10 л. След това ако искаш им лепиш етикетчета „любов“ , ако искаш директно правиш любов с тях, важното е ,че водата ще си е чиста поначало. Ще стигнат за дълго време.
Аз така съм процедирал : занесох почерпушка на служителката в ХЕИ ,която отговаря за водите , и тя ми каза откъде каква вода мога да си напълня, те ги изследват регулярно,задължени са.

А ти,Ори ,ако ще си правиш ракия по метода, който си описал, да знаеш, нямаме нищо общо с такива опортюнистични идеи тук в този сайт и не носим отговорност,след като ти гръмне черния дроб и дойдат да ни разпитват като „последните, с които си имал контакт “ защо не сме те спрели .. 🙂 )

26 vasilena { 07.12.09 at 13:27 }

Бате Бино,наясно ли си къде около Варна може да са напълни такава водичка(хубава;))

27 Андрей { 08.07.09 at 10:38 }
28 Julkata { 08.14.09 at 1:11 }

I v kraina smetka,ne razbrah kakva voda da piq i da davam na deteto si! 🙂

29 mer { 08.17.09 at 9:56 }

Ако някой със сигурност може да ти каже, трябва да получи нобелова награда. Знае се, че най-добрата вода е планинската (девствената изворна високопланинска вода), но в днешно време не знам дали се намира такава, че вече даже и Седемте рилски езера не са това, което бяха. Може да решиш да даваш разнообразна – и изворна, и малко нискоминерална, и филтрирана и такава, която е разбъркана с нещо сребърно, и такава, в която е престоял планински кристал, и размразена от лед, и протиева……..

30 Део { 09.15.09 at 8:07 }

Ето нещо интересно, оказва се че и в БГ се разработват подобни продукти

http://bg.jivavoda.com/

31 ники { 10.14.09 at 16:43 }

mnogo e trudno

32 Тодор { 10.31.09 at 22:02 }

Здравейте. Структуризаторите на Айрес се продават и в България – в София имат дистрибутор. Имат и сайт в който е описано как се структуризира вода с техните матрични апликатори: http://www.matrixbg.info/4.htm

Аз лично използвам един по-евтин уред за структуризация, базиран на неодимови магнити и вортекс-енергийни вихри създаващи скаларно енергийно поле пречистващо водата. Мого съм доволен от уреда – осезаемо променя вкуса на водата – тя става по-вкусна и приятна за пиене, а човека създал уреда казва, че има и лечебни свойства. Ето сайта:
http://www.vibrantvitalwater.com/index_vitalwater.htm
Може да се купи онлайн с кредитна карта.

33 е4о { 11.28.09 at 0:15 }

Оказа се, че дестилираната вода не е мъртва, както я наричат. Тя е най-чистата вода от всички, освободена е от неорганични минерали и не задръства организма, така както минералната и други води. Твърдението, че отмива минералите в организма е пълна глупост, минералите от които се нуждаем са органични и се доставят с храната. В книгата на Пол Брег – Шокиращата истина за водата http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=13525 е описано подробно за дестилираната вода. Съгласна съм, че водата от поточе в планината или изворче е най-чиста, но кой в днешно време има редовен достъп до такова място. Аз си взех дестилаторче, не е голям и е много удобен. А и го намерих евтино, много съм доволна. Такава мръсотия остава в съда от чешмяната вода, че направо да се чудиш как не се вижда с просто око в чашата.

34 jumil { 11.28.09 at 23:44 }

Бате Бино, откъде около Варна си пълниш хубава вода?

35 fly_to_rainbow { 11.29.09 at 22:05 }

НЯКОЛКО ОТЛИЧНИ ИЗВОРА ЗА ВОДА:
1. За София: т.нар. „Светената вода“ стига се в кв.Бояна в центъра и след Боянското хаче има тотопункт тръгва се покрай него вдясно и нагоре и след 250м. се спира, след което има малко качване в гората до самата чешма-извор. Ако обяснението е недостатъчно може да се питат местните хора а събота и неделя мястото се познава по хората с туби и бутилки които се връщат
*Характеристика: отличен мек вкус, водата минава през сребърна жила и съдържа сребро, не жабясва и не променя вкуса си в сравнение с други изворни води, също така не е минерална т.е. тежка, момага при заболявания на очите. Изворът е много древен. За мен е най добрата за района на София.

2. за района на Априлци-Троян: чешмата под хижа Плевен на паркинга.
*характеристика: извира от букова гора на около 1000м.н.в., отличен мек неутрален вкус, дълго време не се променя. Знам я тъй като отвреме на време ходя да качвам връх Ботев. Най добрата в района е въпреки че има и други чешми на отиване Към Априлци но те имат лек привкус което ознаава че и някаква твърдост

3. За района на Елена и Търново; чешмата до Кантона в прохода Елена -Твърдица
*Характеристика: отличен мек вкус, извира от букова гора на около 800м.н.в.
Районът около Търново е с варовици и водите са с тевък минерален състав и затова това е най-близкото на около 60км от Търново място.

4. За района на Елена-Сливен: в прохода Стара река-Сливен има 3-4 чешми във най високите му части които също са много добри и извират от високо

5. За района на Банско: най добто което знам там е чешмата до хижа Вихрен която извира от самиата грамада на връх Вихрен
*Характристика: неутрална(получава се от снеговете и дъждовете), не се променя дълго след наливане, хубав вкус който не толкова мек като водите извиращи от буковите гори, но е прекрасна и се доближава по неутралност до дестилирана.

Малко бележки за Водата:
– по мои наблюдения забелязал съм че хубава е изворната вода която извира поне над 300м.н.в. желателно над 500м.н.в. и още по добре над 800 където горите са букови
– не знам какво правят буковите корени и каква е почвата върху която расте бука но водата която извира от букова гора има невероятен мек и леко сладък вкус
– водата в езерата в Пирин или Рила не е добра тъй като е престояла и има кофти вкус а и гранитът съдържа по високо ниво на радиоактивност, обикновено в планината търся мястото откъдето се пълни езерото и там е добре
– Разните му филтри Брити, Мрити и т.н. както и дестилираната вода в никакъв случай не могат да се сравнят по качество и полезност с горепосочените извори и са за краен случай ако човек не може да се снабди с хубава изворна. вода. Те са все едно да сравниш ходенето на планина с ходенето на фитнес. Е да фитнесът е все пак повече от нищо.
– не всяка изворна вода е хубава, ЧОВЕК МОЖЕ ДА РАЗВИЕ УСЕТА СИ ЗА ВОДАТА С МНОГО СРАВНЕНИЕ И ДЕГУСТИРАНЕ. понякокога съм събирал вода от няколко извора и съм ги пробвал успоредно за да мога да ги сравня и оценя, както и съм ги давал на ХЕИ за изследване, но смятам че няма по добър уред от добре тренирания и развит вкус към водата на езика и устата.
– минералните води са тежки и стерилни защото съдържат неразтворими минерали, но все пак са по добри от чешмяна вода.
– Към разните „миризливи“ и „лековити“ води трябва да се похожда с особено внимание , защото са също минерални и съединенията които съдържат може да повлияват някакво заболяване но са тежки или вредни по принцип
– наскоро пробвах някои извори в Родопите най-вече под връх Перелик над Смолян но нещо не останах впечатлен, водата имаше специфичен нагарчащ привкус и извираше от борови гори нависоко, но би трябвало в Родопите да има хубави извори, кйто знае да пише.
– Разните му там структуратори и кани, апарати, преобразуватели, „вълшебни камъчета“ и т.н. са маркетинг за ловене на балъци, повярвайте ми занимавам се и с бизнес между другото. Истинските неща са тези в които няма корист и пари.
Що се отнася до етикетчетата с Любов фен съм на тази идея 🙂 въпреки че това май е по скоро автосугестия, но каквото и да е е хубаво.
– добрата вода може да се познае по доста признаци някои от които са: извира от високо, има мек или неутрален вкус, не променя вкуса си поне месец след наливане въпреки че дотогава трябва да е отдавна изпита, не жабясва(т.е. не се развиват налепи по бутилките след престояване

КОЙТО ЗНАЕ ЗА ДРУГИ ДОБРИ ИЗВОРИ НЕКА ДА ПИШЕ ЗА ДА НАПРАВИМ ЕДНА КАРТА НА ТОП ИЗВОРИТЕ в БГ-то

ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ ТУК И НЕКА ВИ ВЪРВИ ПО ВОДА! 🙂

36 светозар христов { 12.01.09 at 23:09 }

здравейте…от почти година и половина пия такава вода/преди да гледам филма пак вярвах че водата има такива свойства-и приказвах на минералните води които пиех-става въпрос за великата тайна на водата…/но още не си правех сам водата…после започнах да си я правя-като първо преварявам,изстудявам в студена вана,после в камерата,след около 3-4 часа махам първият заледен обръч,а водата оставям пак в камерата на другия ден изливам остатъка по средата…интересно ми е да разбера…понеже като си бях в бг,поставях редом с този процес бележки залепени с думи-благодаря,любов,здраве,живот,младост и т.но сега,понеже не живея сам-не слагам за да не ми се смеят,хаха,но искам да знам-дали е правилно че думите ги казвам на полски/защото съм в полша-хах/,а в америка/скоро ще летя/-може би трябва да ги изричам на английски,или да ги пиша съответно?може би ….

37 Валентина { 12.21.09 at 23:34 }

Здравейте! От близо два месеца използвам един уникален продукт – съвсем нов е на световния пазар, който превръща мъртвата вода в „жива“. Хидратира тялото ни, насища клетката с кислород, насища я с всички жизнено важни за организма ни минерали, пречиства организма ни (детоксикация). И нещо много важно – с високото си РН 9.9 ! създава алкална среда и допринася за по-лесното и бързо усвояване на калция и магнезия. Употребата му неутрализира хлора и мръсотията във водата. Но най-важното е възстановяването на алкалния баланс на водата, създавайки голямо количество полезни антиоксиданти в борбата със стреса, произтичащ от хаотичния ни начин на живот.
Съдържа калций близо 1 грам. А неговият дефицит може да доведе до повече от 150 тежки заболявания!
Мога да споделя повече информация за този продукт, с тези които се интересуват. Свържете се с мен на e-mail& valenty_g@abv.bg

38 Лъчизар { 12.23.09 at 2:25 }

Здравей Вентина ! Защо никой не споменава за уникалният продукт Х2О, подарък за човечеството от 21 век.. Живата вода ,паметта на водата ,за всичко с което ни е закърмила природата .Къде избягаха в свитото ежедневие усмивките и желанието да хидратираме тялото си ,защо е жаден нашият организъм? За последиците от затлаченият чревен тракт, достатъчно наситен с какво ли не , за остеопорозата , болестите на щитовидната жлеза и кво ли не ? А има решение ,а има надежда и светлина ! Живи ,усмихнати и здрави – ще пребъдем ! Вгледайте се само отново в себе си и после вземете решение http://www.xoomaworldwide.com/Lachi

39 Андрей { 12.23.09 at 5:29 }

Ей, търговците на „здраве и щастие“ налазиха и тук!

40 hottea { 12.28.09 at 0:50 }

valentina, mislya, che vseki, koyto chete tezi komentari SE INTERESUVA!!! ne razbiram zashto pravish reklama na produkt bez dori da spomenavash koy e toy, ot kade si go zakupila, kade mojem da nauchim poveche za nego, kakvi razliki otkrivash sed kato go polzvash veche dva meseca i t.n. ideyata na sayta e da spodelyame otkrito opita si, da davame saveti s cel da sme si maximalno polezni, ne mislish li?????
andrey, moje i da si prav….

41 gogoff { 12.30.09 at 22:18 }

Здравейте пускам линк към zamunda,само там намерих един от двата филма за водата руски са и са много интересни http://zamunda.net/details.php?id=152033&hit=1

42 amazonian { 12.31.09 at 3:40 }

Здравейте 🙂 Предполагам, че ползвам същия продукт като Валентина – нека да ме поправи, ако не е така. Това е активатор за жива и мъртва вода – представлява кана с 2 електрода на капака и допълнителен керамичен съд, който се поставя в каната. Включва се в електрическата мрежа за 6 минути. Резултатът е, че в единия съд водата става по-алкална, в другия – по-киселинна. Пие се алкалната вода – около 800 мг дневно, а киселинната може да се използва за дезинфекция. Аз пия тази вода от юли – почти половин година вече. Мисля, че действието е пречистващо. В началото се учестяват уринирането и дефекацията (извинявайте, но няма как другояче да го кажа), после се нормализират. При мен изчезнаха всякакви пъпки по кожата, а за други ефекти е трудно да кажа в момента.

43 mer { 01.04.10 at 16:59 }

fly_to_rainbow, благодаря ти, тази информация е много ценна и дори ако може и други да добавят още извори ще е страхотно. Със сигурност по-възрастните хора знаят, но е трудно да се разбере и да се събере такава информация. Хубавите неща остават знайни вече само на нашите прадеди и с тях си отиват и подобни знания.

Алкалната вода се ползва за лечение на много болести. С начина си на хранене (месо, захар, кафе, млечни, боклучави храни) пречим на тялото си да запази своята лека алкалност. Затова тази вода възстановява ph баланса, но и не само.
Свързва се с лечението на много болести (диабет, екземи, псориазис…), но смятам, че не е самодостатъчна в повечето случаи.
Има много инфо в нета за нея. В youtube може да потърсите клипчета за alkaline water или kangen water. Ето няколко, които намерих набързо.
http://www.youtube.com/watch?v=4pDDAz3yY2k
http://www.youtube.com/watch?v=KR8zpV8JJd4 – малко опити с такава вода
http://www.youtube.com/watch?v=P5M3xCnGKhk – за кожните болести

Аз имам такава кана (за жива и мъртва вода) и в действителност водата е доста алкална, проверих с лакмус. Има по-различен вкус. Но и аз смятам, че няма по-полезна вода от чистата изворна, събрала информация от недрата на планините ни.

44 ninjack { 01.13.10 at 9:54 }

Добре ве мааму става. Никой ли не намери из нета машина която да я пусна към тока и да ми структурира водата! Ако ще и 1500 лева да струва. Ще си я купя.

45 Таня { 01.13.10 at 13:22 }

Има да.
Виж тук ако те впечатли пиши tanias@abv.bg
http://www.espring.com
Хубав ден с много усмивки

46 Таня { 01.13.10 at 13:37 }

Сайта е страхотен. Дай боже повече посетители.
За ваша информация, заслужва си да се прочете.

ХЛОРИРАНАТА ВОДА УБИВА
ТЯ ВТВЪРДЯВА АРТЕРИИТЕ, ПРОВОКИРА РАК И ГЕННИ МУТАЦИИ
ПИЕНЕТО на хлорирана вода, къпането и дори разходката край басейни, пълни с нея, увеличава риска от появата на рак и води до свръхпроизводство на свободни радикали, които ускоряват стареенето.

Такава вода стимулира артериосклерозата на коронарните артерии и гениите мутации, предизвиква спонтанни аборти при жените, повишава нивото на лошия холестерол и втвърдява артериите.

Вдишване на водни пари, инхалацията, контактът на кожата с вода и директното поглъщане провокират меланомите и рака на пикочния мехур. Откритията са на група американски учени и 12 испански болници, онкологични центрове и университетски департаменти по клетъчна и молекулярна биология.

Хлорът във водата

унищожава напълно лечебната млечнокисела бактерия Lactobacilus Acidophilus, предупреждават от Института по функционална медицина в град Гиг Харбър, Вашингтон. Тя е свпъхполезна, защото воюва срещу различни болестотворни патогени -микрококи, клостриди, някои бактерии и гъби като Саndida Acidophilus си сътрудничи с 1, 35 до 1, 58 г имуноукрепващи организми, живеещи в дебелото черво, където се трудят 60% от имунните клетки в тялото. Добрата бактерия е дори по-силна от модерната напоследък Lactobacilus Bulgaricus.

Във водата хлорът се свързва с органичните замърсители и така произвежда токсичните трихалометани или хлорамини. Сред трихалометаните са карциногенният хлороформ и въглеродният тетрахлорид. Колкото повече органична материя (листа, клонки и т. н. ) има във водата, толкова повече тя се насища с трихалометани и се

превръща в отрова

– разяснява онкологът Алфредо Карато от испанската болница в град Елче. При изследване на 5000 бременни от Фонтана, Уолнът Крийк и Санта Клара, Калифорния, здравното министерство на САЩ установява още един шокиращ факт. С 9, 5% скача рискът от спонтанен аборт при жените, които пият повече от 5 чаши дневно чешмяна вода, съдържаща над 75 ррb (милиардни части) трихалометани.

49 микрограма трихалометани на 1 литър вода са напълно достатъчни, за да се развие рак на пикочния мехур, алармират онколозите от Националния онкологичен институт в Бетесда, Мериленд, Департамента по онкология в Централната болница на Елче, Департамента по клетъчна и молекулярна биология към Института за медицински изследвания в Барселона и още 9 други медицински и научни центрове в Испания. „Водата е опасна не само като течност за пиене, но и при къпане и плуване в нея“, твърдят Манолис Кугевинас от Института за медицински изследвания в Барселона и Кенет Кантор от института в Бетеселона и Кенет Кантор от института в Бетесда, САЩ.

Убийствен коктейл: вода и мляко

Когато хлорирана вода тече през тръба или се пренася в кофа, а след нея се изсипе мляко, се образуват здраво слепени, лепкави и жълтеникави наслагвания, подобни на артериалната плака. Още през 1992 г. в шоуто „60 минути“ на телевизия СВS американски биолози демонстрират какво се случва с артериите при подобни упражнения. В експеримента участват два плъха. На единия се дава хлорирана вода и после мляко, другият е на диета. При аутопсията се виждат запушените артерии на животинката, отровена със смъртоносния коктейл. Американският лекар Джоузеф Прайс

продължава експериментите

само с хлорирана вода. Той пои с нея млади петли и открива същите запушвания на артериите. Прайс припомня случая с жителите на град Розето в Пенсилвания, които никога не страдали от сърдечносъдови заболявания въпреки богатата им на животински мазнини и мляко диета. В тръбите на Розето течала планинска изворна вода. Щом я заместили с хлорирана, градът започнал да измира от инфаркти и запушени артерии. „Хлорът е най-великият убиец днес. Хлорираната вода отключи епидемии от артериосклероза, сърдечносъдови болести и рак. Тя ускорява

часовника на стареенето

обричайки ни на преждевременна старост и гибел“, убеден е Прайс. До този извод достига и доктор Уилям Енос, който аутопсира 300 американски войници, загинали в Корейската война. Преди да тръгнат за Корея, всички те били съвършено здрави, на възраст от 22 до 24 години. Екипът на Енос изпаднал в пълен шок, когато установил, че 77% от тези 300 млади мъже имат тежка артериосклероза на коронарните артерии. Водата, която са пиели в Корея, е била прекомерно хлорирана. Аутопсии на войници от Виетнам показват абсолютно същата зависимост – сърдечните артерии са

смъртоносно

увредени заради силно хлорираната течност.

Хлорираната вода увеличава и риска от гастроинтестинален рак от 50 до 100%, показва изследване от 1980 г. на стотици американци, починали от рак в Северна Каролина, Илинойс, Уисконсин и Луизиана.

„Опасността е толкова реална, че всички опити да се въведат чрез закон мерки за наблюдение и контрол над питейната вода изглеждат смешни и напълно недостатъчни!“, коментира Робърт Харис, един от водещите учени в мащабното проучване. Ежегодно в САЩ тази вода убива 4200 души, разболявайки ги от рак на пикочния мехур, а 6500 си отиват заради рак на ректума. Според Американската академия на науките всяка година над 1 милион американци се разболяват и над 9000 умират от болести, свързани с хлора.

ОЩЕ РИСКОВЕ

Към кошмарните свойства на „пречистената“ вода белгийските медици добавят още едно – пиенето, къпането и плуването в нея причиняват рак на кожата. „Хлорирането на водата, която тече от чешмите ни и пълни басейните, е един от основните фактори за катастрофалния скок на злокачествената меланома в Европа и САЩ“, категоричен е медикът Франц Рампен.

Хлорът в басейните реагира с органична материя като пот, урина, слуз, фекалии и кожни клетки. При този контакт се образуват силно токсичните хлорамини и хлороформ. Концентрациите на карциногена хлороформ в открити басейни е от 70 до 240 пъти по-висок от допустимото. След час плуване в басейн с хлорирана вода нивата на хлороформ в кръвта на плуващия скачат на 100-1093 ррb (милиардни части). Хлороформът принадлежи към групата на трихалометаните и е изключително опасен.

„Само 10 минути душ с гореща хлорирана вода ви осигурява нива на хлороформа в белите ви дробове от 2, 7 ррb (милиардни части). Най-лошото е, че подгрятата вода кара кожата да действа като гъба.
Така тялото попива само за 10 минути толкова хлор, колкото бихте погълнали с 8 чаши от същата течност. Резултатът са възпалени очи, синуси, гърло, бели дробове, суха коса и кожа, мигрена, артрит и отслабена имунна система“, обяснява канадският професор Беноа Левеск от Националния институт за публично здраве в Квебек.

Натриевият хипохлорит, използван при хлорирането на водата за плувните басейни, е мощен мутаген, стимулиращ мутациите в растенията, животните и човека, особено в тяхната ДНК. Това доказват тестът на Еймс и други лабораторни тестове за мутагенност.

„В хлорираната вода открихме и още един убиец -страничния продукт МХ, който предизвиква генни мутации и рак. Дихлороцетната киселина променя холестеролния метаболизъм, превръщайки добрия НDL холестерол в лошия LDL“, допълва токсикологът Хану Комуланен от Националния институт за обществено здраве, Финландия.

47 zdrav { 02.20.10 at 10:15 }

Аз пък използвам това: http://fraktal.dir.bg/_wm/basic/?df=715805
Освен водата ми оправя и кръста.

48 magniya { 05.05.10 at 17:17 }

Есть магнитные палочки „Energetix“-готовят структурированную воду в стакане за 3 мин.

49 bat Dimcho { 07.18.10 at 0:19 }

pravq jiva i murtva voda ot 1984 godina.Prigotvqm q ot cheshmqna,izvorna i mineralna voda.PH e po jelanie na klienta v zavisimost za kakvo shte izpolzva vodata

50 bat Dimcho { 07.18.10 at 0:21 }

dom. telefon – 052342761 , mobilen – 0888542436

51 feeling { 08.23.10 at 17:39 }

Всичко което прочетох до тук в саѝта е повече от страхотно за което благодаря,но имам въпрос и тоѝ е свързан с всичко казано дотук и за всеки потенциален продукт,коѝто излиза на пазара,но тук говорим за нещо много важно свързано с нашето здраве така че се надявам да ме разбере, било то за структурирана,дестилирана сребърна и т.н.вода.Задавам го на всички,които посещават саѝта защото ако го задам на производителя отговора ще бъде положителен независимо от качеството на продукта а тук в БГ а и в света знам че не можеш да имаш доверие на почти никоѝ след като става дума за пари така че ето го и въпроса и дано не ви се стори глупаво,но го задавам поради липса на тази информация.Как може да ми се гарантира,че качеството на посочената услуга отговаря на качеството заради което се прави?Не искам да изброявам различни стандарти,организациѝ,фирми и т.н. които отговарят за това защото темата ще стане дълга и безинтересна.Напълно разбирам,че винаги може да има съмнение,но знам и че винаги има решение и ако никоѝ не може да се ангажира с отговора аз ще се постарая повече и ще се опитам да предложа решение на базата на информация,която се използва за сегашното такова.Благодаря ви за вниманието…

52 бате Бино { 09.11.10 at 12:18 }

feeling , задаваш много резонен въпрос и ако имах повечко свободно време бих написал с удоволствие цяло есе по тази тема 🙂 Темата за гаранцията си е направо философска в известен смисъл.. 🙂
Но първо трябва да се тръгне от това какво значи изобщо думата „гаранция“ ..:)
Ако се задълбочим , ще видим , че тя има различни измерения .
А най-важното е , че колкото ПОВЕЧЕ , колкото ПО- „СЛОЖНИ“, и колкото по-слабо ПРЕДВИДИМИ фактори влияят върху продукта ( или процеса ) , за който се отнася гаранцията , толкова по-трудно е тя да бъде дадена 🙂 🙂 !!

Ето една примерна градация :
1. Сравнително лесно може да се даде гаранция за обикновен стоманен болт. Лесно се залагат основните параметри – якост на опън, на усукване .. и т.н. , защото сравнително лесно е да се ПРЕДВИДИ какво може да му се случи на този болт в процеса на експлоатация . Неговата работа е просто да не се скъса при определен товар. Затова там нещата са прости – този и този болт издържат на такова и такова натоварване. Залагат се параметрите и се изработва детайл. (Затова рядко се случва да се скъса болт , ако е подбран правилно за съответното натоварване.)

2. Малко по-трудно е например някой да ти даде „гаранция“ ,че ще научиш чужд език на определено ниво към някоя езикова школа. ( има такива хора, искат си гаранцийката за паричките 🙂 )
Там вече ще зависи от вродената ти способност за това, от преподавателя и от това колко ще даваш от себи си .. става сложно , доста са условията… (Затова един ще научи малко, друг много.Къде е гаранцията? )

3. Още По-трудно е да се даде гаранция за автомобилен компютър. Там се събират и анализират данни от десетки сензори , датчици …, които трябва да се справят в различни режими на работа ( в студ , в пек.. )
Понятно е ,че факторите вече са далеч по-многоообразни и труднопредвидими , особено в комбинация !! и затова и се случва все по-често напоследък да гърмят компютрите дори в супер скъпи автомобили. ( започва да се проявява вече комбинацията – по-голям брой, по-сложни, по-трудно предвидими зависимости ! )
………….
И тъй нататък ,бих могъл да дам още много междинни примери , но нека да отидем директно на последния в градацията :
3. Човешкото тяло. Достатъчно е да се спомене фактът ,че само в една единствена човешка клетка ( възможно е да важи и за магарешката, не знам) се извършват много повече и много по-сложни химически процеси , отколкото във всички химически заводи по света !! Само това обстоятелство обезсилва употребата на думата „гаранция“ в контекста на оздравяването. Самата дума вече се обезсилва откъм смисъл, откъм съдържание…
Ако пък се добавят и индивидуалните предразположения, биоритмологията , възрастта, степента на зашлакованост, на амортизация на организма, нивото на защитни сили, на енерго-информационни въздействия от всякакъв характер ( геопатогенни, електромагнитни, психотропни,… ) , индивидуалният начин на мислене, на разбиране на света, на отношение към света , на кармична обремененост ( може пък да НЕ ни е писано да оздравяваме, може да сме длъжни да изтърпим това или онова ..) нравственост ,… и тн. стотици още фактори, става ясно , че никой никога не може да предвиди и да изчисли нито посоката, нито степента на въздействието на каквото и да е средство , лекарствено , безлекарствено или каквото и да е друго , върху организма !!
/“Лекарите са хора , които предписват лекарства ,( за които знаят малко) , за болести , (за които знаят още по-малко) , на хора , (за които не знаят абсолютно нищо “ 🙂 /

Затова често се случва оздравяването при едни да е „повърхностно“, нетрайно и неубедително , а при други да е точно обратното.

Едни залагат на “ вярата ,която повдига планини“ ,други използват директно техническите възможности за повдигане на планина …
Най-лошото е ясно. То е – да не правиш нищо и да не вярваш на нищо .
Но кое е най-доброто.. ? 🙂
Най-добре е всеки да го установи за себе си . НО не механично и прибързано , а мъдро и с разбиране.
( Откритие правят тези , които освен всичко друго са готови да го РАЗПОЗНАЯТ като такова 🙂 )

Затова „Гаранция “ в този смисъл няма !

53 бате Бино { 09.11.10 at 12:26 }

Но въпреки това ,ти можеш да я потърсиш ! 🙂

„Всички от ранно детство знаем ,че това или онова е невъзможно. Но все се намира профан , който да не го знае. Той и прави откритието ! “
АЙНЩАЙН

54 Ortodoksalen_A { 09.14.10 at 10:08 }

Бино готов си за парламента. Ще гласувам за теб ако се кандидатираш.

55 Мария { 09.15.10 at 10:26 }

Аз използвам рецептата на Петър Дънов за направа на сребърна вода и лечение със сребърни йони.
„Ако имаш някаква болка, вземи чисто сребро,тури го във вода да стои 24 часа и от време на време после пий от тази вода”.
http://buditeli.blog.bg/drugi/2010/06/24/srebroto-lekuva.566740
Името на Учителя Петър Дънов е достатъчна гаранция за мен.
http://buditeli.blog.bg/drugi/2010/09/09/ne-chakaite-da-ojadneete.603044
За лечебната сила на водата.

56 `petia { 09.15.10 at 16:49 }

Zdraveite , mnogo mi xaresa temata i pro4etox nai-razli4ni mnenia i izkazvania. Az li4no ot skoro si pravia srebarna voda ,kato si zakypix 4isto srebarno folio proba 999 i vav stakleno shishe se postavia za 24 4asa sled koeto predi piene se razklashta za okolo 30 sekyndi ,zashtoto pri bieneto na srebroto se odeliat golemi koli4estva srebarni yioni, svetenata voda zatova ne se (razvalia) ako moga taka da se izrazia zashtoto v neia se postavia srebaren krast i e i blagoslovena. Za men li4no korena na vsi4ko , kakva voda piem ,kakva xrana iadem , kakvi drexi kypyvame se krie v nashite izbori , i vsi4ki nie sme odgovorni za zamarsiavaneto na maikata priroda….a posle zapo4vame da iskame vodata da ni e 4ista , xranata da niama ximiii i t.n, i izvenash xop…na pazara se poiaviaviat razni texnologii kak da pre4istim boklytsite ot vodata ,xranata i ot ejadnevieto ….,no spored men nie ne sme se nay4ili kak sami da o4istim boklyka ot samite nas i kak da ne pozvoliavame 4rez nashia izbor te da ne sashtestvyvat . Tselia tozi xaos v koito se namira sveta e zaradi nas , zaradi malkata osaznatos na 4ove4estvoto , prirodata ,vselenata e nai-savarshenata sistema tia raboti sas straxotna to4nost , no pak za smetka na tova nie homo sapiensite sme i nai golemia vrag, ako ne se promenim…..i taka vseki e y4il prirodo znanie i vseki znae kakva e verigata v PRIRODATA, vaprosa e , dali ia prilaga? A sega da kaja za vodata , bez xrana mojem , no bez voda NE, nie se sastoim ot 70-75% voda , po ve4eto xora jiveem v dexidratatsia i po ve4eto zaboliavania idvat ot tova , no az niama da vi karam da mi viarvate (ima dosta knigi i saitove ) i koito iska i tarsi namira ,i taka dali vashia izbor shte e destelirana ,mineralna,4eshmiana, izvorna, srebarna ili kakvato iskate niama zna4enie vajnoto da e vash izbor , a ne na niakoia reklama it.n….., no kato poglednete dalboko vatre v sebe si i tam shte namerite odgovori na vaprosite, a ako se zaslyshate v organizma si toi shte vi podskaje ot kakvo imate nyjda. Imam niakolko vaprosa kam vsi4ki koito poseshtavat tozi sait? Kolko ot vas izbirat kakva xrana shte konsomirat? Kolko gledat sadarjanieto na etiketite? kolko retsiklirvate boklytsite ? Xvarliate li boklytsi na van? i oshte mnogo i mnogo…..,no az ne iskam da mi odgovorite na men , odgovorete si za sebe si , moia izbor sam go napravila , a kakav shte e vashia ? ZAVISI LI4NO OT VAS….“‘ Patiat kam Istinata preminava prez TEB….no tribva da zastanesh na PATIA I“. Yspexi v tarseneto

57 feeling { 09.21.10 at 19:27 }

Бате Бино хм!!!Нещата според мен се усложняват излишно.Това го разбира всеки нормален човек,но аз искам малко повече(да не кажа много повече).Ако за това за което се говори тук а именно за водата не може да се даде гаранция,че това е продукта за който се представя мисля,че нещата до голяма степен се обезмислят и трябва да се почне отначало(иначе става дума за популизъм,реклама,дори и измама).Не мислите ли,че при всичко казано дотук ако не може да се даде никаква гаранция(а това не се отнася за нечии възможности)то нещата отиват в свера,която е далеч от нещо реално т.е.хипотеза и не може да и се има пълно доверие(въпреки,че може да се окаже истинска).Размисли колкото искате а тук говорим за факти.Разбирам,че малко хора са способни да ги представят точно,но не мисля,че това,което се опитвате да ми кажете е“адекватно“ на въпроса ми въпреки вашите доводи.Охх аз също бих се пробвал с есето,но нещата не опират до там(разбира се).Естествено,че гаранция дадена за различни неща има и различно значение,но тук специално нещата не стоят така.Темата се очертава много дълга а аз нямам намерението и времето да я разисквам затова опростявам нещата толкова,колкото е възможно да бъдат опростени.Говоря за неща научно доказани а не за „псевдо гаранции“,а специално за този продукт ги има и жалко,че говорите толкова убедено в себе си без да можете да дадете никакви гаранции(на доверие).Знам как звучи,но сега не е времето да се обиждате а да помислите(реално) по въпроса.След като вие не сте в състояние да дадете никаква гаранция за продукта,който предлагате как бихте разчитал да ви повярвам след като дори вие не знаете със сигурност качеството на продукта?Аз бих могъл да направя същото с почти всичко(което автоматично означава,че нещо не е в ред)…ами мога да продължавам по-темата,но се надявам да сте ме разбрали иначе това би се оказало парадокс,а за сега и не е нужно…още(оставям размислите за вас).Поздрави и умната…

58 desi82 { 09.21.10 at 22:35 }

Feeling много добре разбирам терзанията ти относно водата! От всичката литература която съм изчела съм си извадила няколко извода за себе си. Най-хубавата вода за клетките е тази която се съдържа в пресните плодовете и зеленчуците. Ако консумираш достатъчни количества то тогава не се нуждаеш толкова много от допълнителен прием. Друг начин е водата да се филтрира чрез специални филтри които аз лично не съм ползвала. Аз редувам минерална с изворна вода като предпочитам последната. Гледам да не задълбавам чак толкова в нещата защото ако седна да мисля всичко с какъв произход е то трябва да спра да живея.
Но мога да споделя и нещо интересно за което съм писала във форума. Това е МСМ и с него водата се „чарджва““ т.е като пиеш сутрин вода с тази добавка след това клетките се насищат с килород и всички хранителни вещества се усвояват пълноценно от организма. По-подробно съм обяснила във форума.

59 feeling { 09.21.10 at 23:51 }

Интересно desi82,но аз имам по лесен начин за създаване на това,което всички се опитват да създадат,но не успяват(човешкият мозък е съставен от 90%вода).Оставям ви да си направите изводите.

60 feeling { 09.21.10 at 23:56 }

Връщам се на Бино защото е прав за много неща трудни за обяснение на всички останали.Предложенията са неограничени…

61 feeling { 09.22.10 at 0:09 }

Искате ли да говорим за нещо по-сериозно!?

62 feeling { 09.22.10 at 0:19 }

Въпроса не е дали ще се разберем,а как и как да го направим и обясним на другите?(отнася се за всички)Пожелайте си нещо…

63 Мария { 09.22.10 at 13:05 }

Хайде Feeling, пожелаваме си да ни кажеш тайната.

64 feeling { 09.24.10 at 20:54 }

Е вашето желание се сбъдва…Може би ще ви бъде по-трудно отколкото на мен,но си струва да опитате(повярвайте струва си,колкото и тривиално да звучи),а ако не можете от първия път нищо само значи,че трябва да се потрудите повече.Думата любов да ви говори нещо?Но не използвана ей така,а с истински чувства,тогава можем да говорим за резултати.След като при наличието на най-важната съставка която е в изобилие при всеки(любов),никой не дава гаранция за тези продукти значи какво?Ако ви е нужно обяснение моля.Отнасяйте се с любов(истинска)към всичко,което ви заобикаля и усетете разликата(ако можете).Дори и при наличието на „съвременни“технологии след като получите доставката(водата)ако продължавате да усещате негативно нещата процеса заради който получавате стоката(водата) се обезмисля напълно и фактически вие пиете водата,която сами сте създали не мислите ли?Ако успеете да промените структурата и(на водата)по естествен начин тогава нещата са на друго ниво и можем да говорим повече,а дотогава ви пожелавам само успех и вярвайте в себе си.Ако имате въпроси към съвършенството(т.е.към мен)заповядайте хаахаа.

65 feeling { 09.24.10 at 21:48 }

Е,до тук не видях да се говори за нещо качествено с малки изключения(разбира се),но ето ме и мен.Ако почна да ви обяснявам подробно за всеки коментар ще трябва да пиша дълго(а това не ми се прави в момента) или на живо,но специално за тук мога да ви кажа само,усещайте колкото можете повече(защото там се крие съвършенството)и правете това,което е правилно според вас(няма как да сбъркате,ако се доверите на усещанията си“зависи какви“).Ако имате въпроси моля…защото само така мога да ви предам това,което чувствам…Еее до толкова ли сте я закъсали,че се нуждаете от моите разяснения?(Бъдете свободни да чувствате и запомнете чувствата си моля,само това искам,а също да видя и реакциите ви).Още разяснения!?

66 feeling { 09.25.10 at 0:07 }

Грешката е моя(повечето от коментарите са качествени),но все пак как никой не успя да предложи истината… или бъркам!!?

67 Мария { 09.25.10 at 19:06 }

Благодаря за отговора. Веднага си купих две книги на Масару Емото: „Тайните послания на водата“ и „Истинската сила на водата“,защото останах с убеждение, че обяснението ни води в тази посока. Там се казва, че водата е огледало на душата. Как изглеждат нашите души и какви трябва да бъдат? Чиста ли е душата ни? Няма значение колко естествена и чиста е водата ни, без чиста душа тя няма да е вкусна. Когато пием вода с чувство за благодарност, тя е друга. Ние имаме способността да променим живота за миг. Всичко, което трябва да направим е да изберем света на любовта и благодарността. Ние, каквито сме в момента държим ключа към всичко. Правилно ли съм разбрала отговора? Любовта е ключ, който ни позволява да структурираме водата и след като се състоим от 70% вода, любовта е универсален ключ?

68 Ortodoksalen_A { 09.26.10 at 15:43 }

Масару Емото е разбрал, че кретените на планетата земя няма да изчезнат или поумнеят.
Вместо да ги променя е избрал техните пари да променят него. И докато кретените си купуват чистата „му магическа вода“ по 35 долара бутилката, той си купува каквото си иска ….

Като жива вода може да се разглежда и суровото козе мляко от животни пасли на свобода. Достатъчно е да се грижи за тях умен ветеринар. Сега и радостната новина. …
Моите нови приятелки от поляната се прибират в 19:30 от ливаден фитнес. За да се възползвам от живата им вода 3 кинта заминават за гориво,както и 1,5 лв за литър козя светена течност. Според мен жива е докато е топла или максимум до 12 часа в хладилник.

69 Дони { 09.26.10 at 18:17 }

Срещу какви болести e ефикасен активният водород /жива вода и мъртва вода/?
проф. Щирахата:
1. Ефект върху алергиите. Имунните клетки ни предпазват от инфекциозни болести като атакуват вирусите или чуждите материи чрез освобождаване на активен кислород. Но понякога безсмислено атакуват чужди материи като полен и освобождават прекалено много активен кислород, който наранява нормалните клетки. Това причинява алергия. Все пак ако съществува достатъчно активен водород в тялото, той реагира с активния кислород, за да облекчи алергията.
2. Ефект върху диабета. Диабета е метаболично нарушение на глюкозата, причинено от недостига на произвеждания инсулин в панкреаса или дефект на рецептора на глюкоза. Премахването на активния кислород чрез активен водород облекчава диабета, защото клетките произвеждащи инсулин и глюкозния рецептор са доста чувствителни към активния кислород. Тук има и още информация http://jivavodabg.blogspot.com/

70 Niko { 09.26.10 at 19:55 }

Извинявам се за отклонението ,но реших да си монтирам в дома уред против котлен камък.Дилемата е между тези двата:
1 http://samozdrav-bg.com/mws.phtml
2 http://www.zita-ruse.com/index.php?option=com_content&view=article&id=13&Itemid=25.
Въпроса ми е ако някой от вас има наблюдения или информация как дадения уред въздеиства на водата(нейната структура и качества) и кой от двата метода е по-добър, да сподели повече инфо .

71 Ortodoksalen_A { 09.26.10 at 22:10 }

Niko Зита Русе, с две ръце гласувам за него. В Самоздрав стоката е от „стоки за един лев от Китай „

72 татана { 01.05.11 at 9:43 }

Всичко това е просто Баена вода! На водата се говори добро и тя лекува. Кратко и ясно! Баена вода! Старите хора са го знаели още мн. отдавна….

73 Калима { 01.07.11 at 13:50 }

„Жива вода, жива вода, капка-капчица, една-едничка… от море по-голяма… От око по-голяма…Ни бряг, ни бряг… Ни бряг ни дъно.“

(„Приказка за Стоедин“ – Никола Русев)
Накратко в тази колоритна,забавна и мъдра книжка-приказка за деца от 1 до 101 години се разказва за един младеж орисан да живее 101 години,който минава много препятствия за да намери живата вода и да съживи любимата си.А накрая,когато е изразходвал всичките си 101 дни се оказва,че вивата вода винаги е била в него,и тя е една едничка-Любовта.

Та и ние драги така-търсим живата вода,която да ни донесе здраве,щастие,свобода,а е ни е по-пряко да намерим първо извора на Любовта в себе си,да отприщим заключените води и да видим какво ще стане…Току виж Бог,който е Любов ,ни заведе при чистите извори :)…..Желая ви вдъхновение,приятели.

74 Raze { 01.10.11 at 1:03 }

Общо взето си личат механизираните ни тенденции.

От нас не се очаква „вяра“ в каквото и да е СОБСТВЕНО, докато да вярваш във ВЪНШНИ неща постоянно се рекламира.

Основната реакция на образцовия гражданин при проблем е да се опита да го реши в някой магазин. Било то супер маркет, религиозните или „научни“ магазини. Все магазини са – макар и декорацията да варира.

Кана еди коя си, лекувала мигрената на кака еди коя си. Колко удобно… Имаме начин на мислене/живот който очевидно влияе на здравето ни и си мислим че решението е в поредния половин час шопинг.

Премерена доза самовнушение е способна да лекува по-добре от кана Х. Не се обръща внимание на това защото въпросната личност в ядрото на мисленето си издига човешките механични технологии на пиадестал и малко или много изолира всички останали възможности.

И така докато личностите механизирани по силата на навика си купуват последния модел Nokia за могат да провеждат телефонни разговори с някой си – но друга точка на кълбото някой „нецивилизован“ индиец или подобен си джитка на телепатия на не по малки растояния с неговите себеподобни.

Най-големите болести и отрови са в мислите ни. Докато не разглобим всяка съставка на мисленето ни и не ги осъзнаем – няма да е от голямо значение каква вода пием. Това са: заучени мисловни модели, умствени мързели, подвеждащи дефиниции, липсата на каквито и да било дефиниции, механизирани заучени реакции и всякакви други паразити закотвени в умовете ни.

Свикнали сме да знемаряваме всички аспекти на съществуването които трудно или изобщо не се обработват от аналитичното мислене.

Който си оправи ума ако щете цианид му наливайте в гърлото, ще се чувства точно толкова добре колкото и когато пие какъвто и да е вид измайсторена вода.

За говоренето с вода… Колкото и е лесно толкова и е трудно. Защо? -Защото дори рационалния ни ум да приеме идеите от „тайната на водата“ например. Психическата ни нагласа към света ги отхвърля. Осъзнаваш че водата е нещо живо – като всичко останало. Но когато тръгнеш да си говориш с нея те обвзема чувството че се държиш като глупак.

Когато се сблъскаш очи в очи с психическата си обработка тогава за пръв път изтъркания термин „промиване на мозъци“ добива истински смисъл. Тогава или се правиш че никога не се е случвало както повечето хора, или се взимаш в ръце и почваш да си прочистваш мозъка от всичките паркирани и пробутани боклуци с който е пълен. За съжаление при модерния гражданин този процес е предизвикателен трудоемък и недружелюбен към мързеливия неуважаващ себе си индивид.

Като господин „да оставям ли хартиени бележки на водата си че я обичам“.
Той като повечето от нас приема рецептите буквално.

Нали знаете как когато някой ни обича или ненавижда има разнообразни до безкрай начини да ни накара да го почустваме?

Цялата любов на света може да се съдържа в една майчина милувка… А уви тя не се изразява нито в думи или каквито и да било други технически маневри на тялото. Любовта е елементарна проява на енергия – НАМЕРЕНИЕ подкрепено с ИЗЛЪЧВАНЕ. Каквато и форма на действие да придобие не може да бъде сбъркана нейната проява.

Така че ако си неуверен в това което правиш – сам си се спънал още на старта.

Принципно, бележката зависи от това как я възприемаш. Ако изречените на глас думи имат повече стойност за теб от една бележка, значи енергийната стойност на бележките ти е по-слаба от тази на думите ти. Съдържанието го създаваш ТИ.

Да не говорим че магии могат да се правят по всякакви начини, основните са – с думи, с жестове и с мисли.

Но едва ли някой ще си играе да учи арабски или санскрит специално за да адресира водата си на древните езици. То и въпроса е спорен дали древните езици са по мощни от модерните като се отчита факта че преди хората са вярвали повече в себе си и са влагали повече енергия и намерение в думите си. Но за да бъдат формулирани модерните езици които са съзнателно изопачение на древните методи явно има нещо което спомага енергийните прояви при някой от старите езици.

Така че ако ще се занимавате с вода… Ето едно опростено обяснение като за бизнесмен.

Просто си концентрирайте намерението…
Цялата работа е много проста… Вие пращате положителна енергия на вода, тя после ви отвръща в същия маниер. И имайки предвид че телата ни съдържат повече вода от каквото и да било друго – добронамереността на водата е отдавна отразена. Просто трябва да има кой да го прозре и оцени.

Същия е ефекта и между хората, поне за тези които не са емоционално парализирани и/или оплетени в глупости и самобичуващи се шаблони.

Мислете и чувствайте. Водата ни е в помощ от край време. Няма нужда да се вманиачавате. Тия най-различни химикали и елементи дето ги пръскат във въздуха няма никаква гаранция че се отделят при кръговрата.

Както каза човека, ходещ по изворите. Езика ви е изключително напреднал инструмент с който можете да определяте какво ви трябва и какво не. Това че повечето хора го възприемат като незначителен си е техен проблем.

rzmorpher AT abv точка bg

75 Ani { 02.15.11 at 20:23 }

Мдааа, след коментара на Raze няма какво повече да се добави…

76 Rosi { 02.18.11 at 23:15 }

Mnogo interesna tema 🙂
eto i neshto ot men:
http://vbox7.com/play:5da6795e – Жива Вода Лекува Болестите На Века
http://play.novatv.bg/play/238981/?autostart=true – gledajte ot 33:23 min – kak da si napravim klysterna voda

77 Ани { 07.12.11 at 21:44 }

Попаднах на няколко интересни книжки за водата, и нейните свойства.
Чета и във форума на дир.бг, че доста хора са се излекували.
За всички заинтересовани могат да си ги изтеглят от тук
http://jivavoda.net/knigi.html

78 Тошко W333888 { 12.28.11 at 0:51 }

Ето много бърз и елементарен начин който искам да споделя с всички за направата на алкална вода или вода с високо РН, като можете да регулирате и степента на алкалност.

Просто и елементарно!!!

Купувате си трапезна(не минерална) вода.
Също така аз избягвам води със съдържание на флоурид над 1.5мл на литър(http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%BB%D1%83%D0%BE%D1%80)

Купувате си сол(не готварска) за предпочитане за диабетици 66%калий/33%натрии(ето и защо http://www.bb-team.org/articles/1607_sol-vidove-i-polzi#axzz1hlQzQIaM). или пъка Алпийска сол, каменна, морска също върши работ, но аз предпочитам сол 66/33 избягвайте готварската рафинирана(в краен случай и тя върши работа). Такива видове сол се предлага основно в големите вериги магазини, предполагам и в магазини за диабетици.
На един килограм телесно тегло се падат 30 мл вода. Например при тегло 70 кг се приема малко повече от 2 литра вода дневно (2.1 л.). На 2 литра вода се прибавя между половин и една чаена лъжичка сол (4.0 гр). Вода се пие половин час преди ядене и 2-2.5 часа след ядене. А ето и много полезен линк за водата и солта, лечение само с вода как да пием вода, защото повярвайте ми има голямо значение каква вода пием(патил съм лично и още търпя последствия от дъго време пиене на газирана вода с прекалено много флоурид). Мислех си че като пия по около два литра вода на ден от магазина правя добро на организма си, но уви оказа се точно обратното. Дори и водата която се продава в магазина не е задължително да е полезна а обратното. Първо – газираната вода е високо киселинна и второ – вода с високо флоуридно съдържание въобще не е за прадпочитане.

Стигнах до информациите по-горе след като си направих апарат за жива вода и разбрах с тест лентички, че водата се получава алкална или с високо РН най-много за 5 – 6 часа след като съм я направил с апарата а след това вече си е като преди да мине през апарата(просто се окислява). Помислих си че най-вероятно и след като я погълна след 5-6 часа на тази вода и в организма ми най- вероятно е същата като преди да мине през апарата и си зададох въпроса. Защо аз трябва да си оправям киселиноста в тялото с апарат за алкална вода, след като има здрави хора които не пият вода от апарат за алкална вода за да са с добра киселинност на телата си?
Отговорът не закъсня! Работата е там че поради някаква причина – най-често начин на хранене и пиене, минералите в организма които са алкални с времето намаляват. От там и алкалноста на организма намалява. Ако щете да се сцепите от пиене на алкализирана вода чрез апарат за електролиза на вода едва ли ще си набавите алкалните елементи и предполагам ако спрете да пиете вода от апарата нивото на PH на водата в организма ви отново постепенно ще си стане отново с висока киселинност.

Написаното по-горе са моите изводи относно поемането на вода в следствие на анализирането на различни източници на информация и собствения ми опит в тази област. Не искам да ангажирам никого да вярва 100% на тях. По-скоро искам да спестя време на доста хора с повишена киселинност на организма си, а всеки за себе си може да се поразрови в интернет и да направи изводите за себе си. Това е моята гледна точка по отношение на водата за сега.

79 Тошко W333888 { 12.28.11 at 0:55 }

Опа!
В бързината съм забравил да поставя този линк http://zdraveto-dar-ot-boga.blogspot.com/2009/12/sole-so-lay-sole.html

80 Тошко W333888 { 12.30.11 at 14:41 }

Ако имате алергии по-добре не ползвайте калиева сол или пък за диабетици. Големите количества калий завишава нивата на хистамина което не е особено добре за хора с алергии.

81 vigio { 12.31.11 at 1:44 }

хубава вода във варненско е до помпената станция на Батова, преди с.Орешак

82 wateryon:) { 01.10.12 at 14:53 }

Здравейте и благодаря за темата,
Мисля да се подложа на експеримент да пия само такава вода и да видя какво ще стане 🙂
Тошко, относно алкализацията на организма е много важно каква храна се консумира. Моят учител от Тибет е разказвал за различните храни и как те имат алкална или киселинна реакция в организма. Той ги наричаше енергия на живота и енергия на смъртта. Та интересно ми беше да науча че най силно киселинно действие за човешкият организъм имат на първо място – брашното и всички видове зърнени култури (доста противоречиво на мнооого и широк кръг от учители) На второ място млечният протеин (също противоречиво, особено за братята българи 🙂 чак на трето място се пада алкохола и след това месото. Не знам доколко е вярно но експериментирах за 3 месеца и резултатите бяха уникални. Чувствах се като героя от филма „The secret“, за нещастие обаче коледно новогодишните празници объркаха режима.

83 Нели :) { 01.16.12 at 0:19 }

Няма раздвижване по темата, но реших да пиша, тъй като сега прочетох (почти) всички коментари.
Изчетох книгата на Вадим Зеланд и това ме размисли. Досега съм ползвала кана с филтър (преди време спрях да я ползвам, защото няма ефект за варовика). Единствената ни опция сега е да пием трапезните и изворни води, които се продават в пластмасови туби. Те също не ми харесват – освен всичко, изхвърляме големи количества боклук всяка година!
Периодично поглеждам за системи за пречистване на водата, но не зная кои са „ефективни“ и дали наистина биха я съживили.
Ако някой има по-нова информация, би било чудесно да я сподели!
(И БРАВО за чудесния блог!!!)

84 Stanislav Parvanov { 04.09.12 at 20:27 }

http://www.fonik-water.com/products.php?page=minidestilator

една благодарност към водата и е готова 🙂

85 ezdrave-bg.com { 07.23.12 at 15:04 }

http://www.ezdrave-bg.com/426-energien-nano-stik.html
Нано стика може да подобри всяка чешмяна или бутилирана вода като

повиши рН на водата за пиене,
неутрализира киселинността
антиоксидант
предпазва черния дроб от вредното въздействие на алкохола и никотина
пречества водата от вредните примеси

86 Ентусиаст { 08.05.12 at 22:27 }

Имам питане относно метода на Малахов, първата част я направих, но втората не се получава, водата не замръзва вече 6 часа в камерата, като в началото замръзна част от нея, това означава ли че е токсична?!?

87 Just Water { 09.02.12 at 23:46 }
88 Stanislav { 11.02.12 at 0:34 }

Здравейте ,
ходих до 10 аптеки и всички ме гледат странно ,Не мога да намеря камъчета черен силициев двуокис 🙂
ако някой бъде по конкретен ще е супер 🙂

89 Мария { 11.04.12 at 22:13 }

Станислав, вземете черен кремък.Има го по пътищата към лозята например.Аз съм от Шумен.Не знам от кой край сте. Във Варна го няма никъде.Кремъкът е сив, бежов и черен.Най-богат на силиций е черният.Дезинфекцирайте камъчето -може със спирт след като се измие с вода и сапун. И го сложете в трапезна вода.Потърсете книгата на издателство – Хомо Футурус -Силициева вода.Там има подробности.

90 Мария ЕТО КАКВО ОТКРИХ { 11.04.12 at 22:40 }

Цитати:
„Изследванията показват, че във водата кремъкът отделя силициева киселина. Дозите са много малки, но са достатъчни при попадането й в организма тя да разтваря шлаките и отложените соли. Освен това водата, в която е престоял кремък, помага за разтварянето и извеждането на камъни и пясък от пикочния и жлъчния мехур, от черния дроб, бъбреците, прочиства гънките на дебелото черво, укрепва имунитета. Такава вода е незаменима за хората, които живеят в зони с радиоактивни замърсявания”. Ето ви и детоксикация.

„Ако организмът ви усеща недостиг на силиций, най-напред ще ви сигнализира за това с неразположения…….. Причините за недостиг на силиций в организма са много. Една от тях е наличието на чревни паразити и гъбички, които са най-страшните унищожители на силиция в човешкия организъм……” Айде пак гъбички. А те изчезват основно, като спрете да ядете захар/захари 🙂

„Тъй като ламблиите се заселват в жлъчните пътища, жлъчката трябва да се прочисти от паразитите. Съществуват няколко метода за прочистване на черния дроб.
Може редовно да се извежда жлъчката (3-4 пъти годишно). Но в резултат след 3-4 месеца съдържанието на силиций ще намалее, а билирубинът ще се увеличи. Вече знаем до какво води недостигът на силиций в организма.
Ето защо е необходимо да се вземат вещества, които убиват паразитите. За целта можете да се възползвате от тиквени семки. След един курс на лечение способността на черния дроб да филтрира кръвта нараства 8-10 пъти.” Вероятно сурови тиквени семки.

“… силициевата вода (в която е престоял за 5-7 дни черен кремък) е незаменима: по структурата си тя е идентична с водата от разтопен лед, а по бактерицидните си свойства – със сребърната…”

91 Plamen Ivanov { 02.24.13 at 0:36 }

Аз използвам една уникална система за филтриране и структуриране на водата. Имитира естествената система за филтриране и пречистване на водите без използване на никаква химия.получава се добре минерализирана, структурирана и биологично активни вода. Тази вода може да се пие, може да се приготвя храна, както и може да се използва за напояване на растенията. След 1 месец пиене на тази вода, съпруга ми изхвърли камък от злъчката. При грипни епидемии, децата ми се справят с вирусите за ден, два без температура и без последствия.
* Най-близо до водата на човешкото тяло;
* Подобрява способността на клетките за самолечение;
* Обогатява клетките на организма с кислород, създава се среда, която контролира образуването на ракови клетки;
* Неутрализира рН среда на човешкото тяло;
* Предпазва от образуване на камъни в бъбреците;
* Помага при храносмилането;
* Ефективен при запек;
* Има диуретичен ефект;
* Има shlakovyvodyaschim действие;
* Нормализира кожата (особено ако използвате за миене сутрин.)

92 Slava { 02.28.13 at 19:10 }

Пламене,нещо повече

93 анонимна { 04.23.13 at 11:10 }

Plamen Ivanov { 02.24.13 at 0:36 }

Аз използвам една уникална система за филтриране и структуриране на водата. Имитира естествената система за филтриране и пречистване на водите без използване на никаква химия.получава се добре минерализирана, структурирана и биологично активни вода. Тази вода може да се пие, може да се приготвя храна, както и може да се използва за напояване на растенията. След 1 месец пиене на тази вода, съпруга ми изхвърли камък от злъчката. При грипни епидемии, децата ми се справят с вирусите за ден, два без температура и без последствия.
* Най-близо до водата на човешкото тяло;
* Подобрява способността на клетките за самолечение;
* Обогатява клетките на организма с кислород, създава се среда, която контролира образуването на ракови клетки;
* Неутрализира рН среда на човешкото тяло;
* Предпазва от образуване на камъни в бъбреците;
* Помага при храносмилането;
* Ефективен при запек;
* Има диуретичен ефект;
* Има shlakovyvodyaschim действие;
* Нормализира кожата (особено ако използвате за миене сутрин.)

Е, няма ли все пак да споделите каква е тази“уникална система за филтриране“?

94 Анета { 07.06.13 at 3:46 }

Жива вода с Шунгит. Май няма нищо по-добро от това
Купих си пирамида, защитни пластини за мобилните ми телефони, прах, медальон… Много съм доволна. http://nar-mag.blogspot.com/#!/~/category/id=3340359&offset=0&sort=normal

95 Иван Ганчев { 08.02.13 at 12:47 }

По въпроса на „анонимна“ – не, Plamen няма да сподели каква е тази ”уникална система за филтриране“, очевидно поне не без пари. Хубавото е, че има немалко книги, от които можем да разберем сами за нея. Хинт: В. Зеланд

А към Анета: под каква форма е шунгита, който използвате? Защото на предоставения от вас линк видях единствено полирана шунгитова пирамида и пластини от него. А нещо по-дребно/усвоимо?
Благодаря ви!

96 meto { 09.12.13 at 19:14 }

В СССР на времето беше много голям хит. Но като получиха бум на ракови заболявания в цялата област, се отказаха. Да не кажете, че не съм ви предупредил.

97 astan { 10.12.13 at 10:52 }

Преди 10-тина години община Белово и няколко бизнесмени решиха да бутилират вода от естествен минерален источник, намиращ се до самия път Белово-Пазарджик, където има изграден минерален плаж.
За да са наясно каква вода ще бутилират, а и да изпълнят съответните законови изисквания, те направиха наколко вида изследвания на тази изворна вода. Едното от тях беше извършено от престижен изследователски център в Германия.
Повня как развърнувани нахлуха в моя кабинет, за да споделят с мен радостта си от поручените резултати (помагах им да разработят бизнес плана си)
Аз също ги видях и прочетох – оригиналните документи, написани на немски и преведените – на български, със съответните печати и подписи.
Резултатите за качеството на водата бяха отлични – вскички показатели бяха в най-допустимите норми, без повишена минерализация. Това беше дало повод на изследователите да напишат, че водата може да се употребява ежедневно и дълготрайно без никакви последици за организма и НЕЩО МНОГО ВАЖНО – ТЯ МОЖЕ ДА СЕ ДАВА дори и НА БЕБЕТА, без никакви пролеми.
От години пия тази вода – изминавам 25 км от Пазарджик и си наливам я в туби. По условие на общината, бизнесмените трябваше да оставят една чешма за ползване от хората безплатно. Има такава чешма с 7-8 чучура и е постоянно пълно с хора. Ако имате възможност наливайте си за децата и бебетата тази вода (в крайна сметка може и да си я купувате – не правя реклама, а споделям информация)

98 striking { 10.29.13 at 21:46 }

Здравейте, аз имам един въпрос, ще се радвам ако някой ми отговори. Как да разберем дали се е активирала водата. И как се разбира дали електродите са титаниеви наистина, а не неръждаема стомана? Защото аз си купих кана, но след активацията не мога да усетя никаква разлика нито в мъртвата нито в живата вода?

99 Mireto { 11.17.13 at 18:12 }

Здравейте, помага ли тази вода за проблеми с щитовидната жлеза? Четох, че помага за възстановяване на киселинността в организма? Благодаря за отговора

100 Пътуващо тяло { 12.16.13 at 15:06 }

Някой чел ли е книгите на Норман Уокър – Водата и вашето здраве и на Пол Брег – Водата шокиращата истина, която може да спаси живота ви. ???

101 Анета { 12.19.13 at 5:46 }

Иван Ганчев, в сайта има различни продукти от Шунгит, но бях посочила линк към продуктите в промоция, а ако бяхте потърсили в сайта, на други места щяхте да откриете и други шунгитови продукти неучастващи в промоцията от – 50%. Поглеждайте и на следващите промоционални страници, а не само на първата, където дори може да не се намират продуктите от шунгит. Ето линк към страницата с всичките шунгитови продукти която открих: http://nar-mag.blogspot.com/#!/~/category/id=5653088&offset=0&sort=normal
Писах до сайта и получих отговор, че българската фирма, която произвежда различни шунгитови изделия ще предостави на Народен магазин нова продукция в началото на януари. Ще има и нови изделия, както и ще продължи да прави за потребителите на този електронен магазин отстъпки, макар и не наполовина както досега и от които аз често се възползвах. Това са най-ниските цени на продукти от шунгит на българския пазар, но откакто открих този Народен магазин, винаги има за определени продукти допълнителни отстъпки, които членовете на организацията поддържащи магазина извоюват за своите членове и потребители. Ще има и изненада, която обаче ще обявят през януари и не ми я казаха сега.

102 Анета { 12.19.13 at 5:57 }

Mireto, за щитовидната жлеза помага и медальон от шунгит. Ето какво пише за него:
„При въздействие върху организма в клетките на тялото произтичат регенеративни процеси. Опитите показват, че е достатъчно 10-15 дни да се поноси колие от шунгит на шията и за сметка на саморегулацията се нормализира работата на много системи в организма. Според учените, особено благотворно е въздействието му върху щитовидната жлеза.
Родни шоу звезди вече преоткриват магическата сила на камъка Шунгит.
Шунгитът, като подарък от съдбата, може да помогне за запазване здравето на човечеството. Лечебните му свойства са поразителни и много учени смятат, че няма по-­силно лечебен камък на Земята. Шунгитът е уникален. Негово находище е открито единствено в Карелия. Това е единствената руда в света, съдържаща в състава си фулерени – неотдавна открита форма на съществуване на въглеводорода във вид на сферични йони. Взаимодействайки с водата, Шунгитът отделя в нея лечебни комплекси на фулерените, които пораждат ефекта на марциалните води, лекуващи алергии, кожни заболявания, рани, изгаряния, захарен диабет, стоматит, пародонтоза, опадане на косата, козметични дефекти… Съзерцаването на черните шунгитови изделия доставя и естетическо удоволствие, но това не е най-­важното. Учудващото на минерала е мощното въздействие върху организма. Шунгитът, освен всичко друго, е камък-утешител, камък, приемащ в себе си негатива и вредните енергии. Изучаването му едва сега започва. Много лечители на Запад и на Изток признават лечебната сила на Шунгита. Има мнение, че в литотерапията могат да се прилагат само камъни, чиито свойства са проверени от вековете. Шунгитът е ярък пример за това, че не всички камъни са вече открити и изучени. Шунгитът сега се прилага все по-­широко за пречистване на водата и оточните води, в строителството, металургията, селското стопанство, в медицината. При изследванията на влиянията на Шунгита върху електромагнитните полета е доказано, че той може да се използва в качеството на ефективна защита от електромагнитните полета на мобилните телефони, телевизори, монитори и излъчванията от така наречените геопатогенни зони предизвикващи рак и други тежки заболявания.“

103 Water | Corvus { 03.05.14 at 13:27 }

[…] How To Make Living Water […]

104 Дрян { 04.22.14 at 10:53 }

В колата винаги имам 1-3 туби. При пътуване, мина ли покрай чешма си наливам. Така пия разнообразни изворни води, естествено построени от майката природа. Не вярвам на изкуствените неща, в т.ч. и на изкуственото строене неа водата. Логика има в т.н. Протиева вода. Иначе, всичко което правиш с желание и любов, в т.ч. и храна или някакво построяване на водата, се зарежда с добри сили. Храната става вкусна, водата полезна. Дори самото излъчване на любов преподрежда строежа на водата вътре в тебе.

105 Leon { 07.06.14 at 10:34 }

Ето ,как просто и лесно може да си направите жива и мъртва вода .
http://vbox7.com/play:f339356869

– ДИОД Д – 231 – 10 АМП. 300 ВОЛТА
( ИЛИ ДРУГ С ПОДОБНИ ПАРАМЕТРИ)

– МЪРТВА ВОДА СЕ ПОЛУЧАВА В БРИЗЕНТОВАТА ЧАША
( В НЕЯ СЕ ПОСТАВЯ ЕЛЕКТРОДА С ДИОДА ) И Е КАФЕНИКАВА НА ЦВЯТ
– ЖИВА ВОДА СЕ ПОЛУЧАВА В ТУБАТА ИЗВЪН ЧАШАТА И Е БЯЛА НА ЦВЯТ

ВРЕМЕ И НАЧИН ЗА ПРИГОТВЯНЕ :

ТРИЛИТРОВ СЪД ЕДНОЛИТРОВ СЪД

( ЗА ПИЕНЕ ) ( ЗА ПИЕНЕ )

3 МИН. – “ Ж “ ВОДА – 8 РН 1, 5 МИН. – “ Ж “ ВОДА – 8 РН

– “ М “ ВОДА – 6 РН – “ М “ ВОДА – 5 РН

( ЗА МАЗАНЕ ) ( ЗА МАЗАНЕ )

5 МИН. – “ Ж “ ВОДА – 10 РН 3 МИН. – “ Ж “ ВОДА – 10 РН

– “ М “ ВОДА – 4 – 5 РН – “ М “ ВОДА – 4 – 5 РН

КОНЦЕНТРАЦИЯТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ С ПОМОЩТА НА ЛАКМУСОВА ХАРТИЯ.

КОНЦЕНТРАЦИЯ НА ВОДАТА:

– “ Ж “ ВОДА – 8 – 10 РН

– “ М “ ВОДА – 1 – 6 РН

– НЕУТРАЛНА ВОДА – 7 РН

1. ПРОСТУДА НА ШИЯТА

ДА СЕ НАПРАВИ КОМПРЕС С ТОПЛА “ М ” ВОДА И ДА СЕ ПИЕ ЧЕТИРИ ПЪТИ НА ДЕН ПО 1/ 2 ЧАША “ М ” ВОДА ПРЕДИ ЯДЕНЕ, БОЛКИТЕ СПИРАТ.

2. ВЪЗПАЛЕНИЕ НА ЧЕРНИЯ ДРОБ

ЧЕТИРИ ДНИ ЛО ЧЕТИРИ ПЪТИ НА ДЕН ДА СЕ ПИЕ ПО 1/2 ЧАЕНА ЧАША АКТИВИРАНА ВОДА ПРИ ТОВА ПЪРВИЯ ДЕН “ М ” ВОДА, А ОСТАНАЛИТЕ ДНИ “ Ж ” ВОДА.

3. ОТИЧАНЕ НА РЪЦЕ И КРАКА

ТРИ ДНИ ДА СЕ ПИЕ ПО ЧЕТИРИ ПЪТИ НА ДЕН ПОЛОВИН ЧАС ПРЕДИ ЯДЕНЕ ПЪРВОТО И ВТОРОТО ДЕНОНОЩИЕ ПО 1/ 2 ЧАША “ М ” ВОДА, А ТРЕТОТО ДЕНОНОЩИЕ – 1 / 2 ЧАША “ Ж ” ВОДА. БОЛКИТЕ СПИРАТ И ОТОЦИТЕ СПАДАТ.

4. ПОВИШАВАНЕ НА ТОНУСА И НОРМАЛИЗАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА

СУТРИН И ВЕЧЕР СЛЕД ХРАНА СЕ ПРАВИ ГАРГАРА С “ М ” ВОДА И ПИЕНЕ 1/2 ЧАША “ Ж ” ВОДА С
РН 8.7 ЕД.

5. ХИГИЕНА НА ЛИЦЕТО

СУТРИН И ВЕЧЕР СЛЕД ИЗМИВАНЕ ДА СЕ ПРОТРИВА С “ М ” , А ПОСЛЕ С “ Ж ” ВОДА, ЛИЦЕТО СТАВА НЕЖНО,
ПЪПЧИЦИТЕ ИЗЧЕЗВАТ.

6. МИЕНЕ НА КОСАТА ПРОТИВ ПЪРХУТ

ДА СЕ ИЗМИЕ КОСАТА СЪС САПУН, ДА СЕ ИЗБЪРШЕ, СЛЕД ТОВА ДА СЕ НАМОКРИ С “ М ” ВОДА, А СЛЕД ОКОЛО
3 МИН. С “ Ж ” ВОДА. КОСАТА СТАВА МЕКА. ПЪРХОТА ИЗЧЕЗВА.

7. ПРЕМАХВАНЕ НА РОГОВИ ОБРАСУВАНИЯ -УМРЯЛА КОЖА ПО ХОДИЛАТА

В ГОРЕЩА САПУНЕНА ВОДА ДА СЕ НАКИСНАТ КРАКАТА. ДА СЕ ИЗМИЯТ С ТОПЛА ВОДА БЕЗ ДА СЕ БЪРШАТ ДА
СЕ НАКИСНАТ В ЗАТОПЛЕНА “ М ” ВОДА, ТЪРКАЙКИ С РЪЦЕ ДА СЕ МАХНЕ УМРЯЛАТА КОЖА, А СЛЕД ТОВА КРАКАТА ДА СЕ ИЗМИЯТ В ЗАТОПЛЕНА “ Ж ” ВОДА И ДА СЕ ИЗТРИЯТ УМРЯЛАТА КОЖА ПАДА.

8. ВИСОКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

В ТЕЧЕНИЕ НА 1 ДЕН ДА СЕ ИЗПИЕ 1/ 2 ЧАША “ М ” ВОДА. НАЛЯГАНЕТО СЕ НОРМАЛИЗИРА.

9. НИСКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

В ТЕЧЕНИЕ НА 1 ДЕН ДА СЕ ИЗПИЕ 2 ПЪТИ 1/ 2 ЧАША “ Ж ” ВОДА. НАЛЯГАНЕТО СЕ НОРМАЛИЗИРА.

10. КАШЛИЦА

ЗА ЕДНО ДЕНОНОЩИЕ ДА СЕ ИЗПИЕ 4 ПЪТИ СЛЕД ХРАНА ПО 1/ 2 ЧАША “ Ж ” ВОДА.

11. ЛИШЕИ – ЕКЗЕМИ

В ТЕЧЕНИЕ НА 3-5 ДЕНОНОЩИЯ ПОРАЗЕНОТО МЯСТО ДА СЕ МОКРИ С “ М ” ВОДА И ДА СЕ ИЗЧАКВА ДА
ИЗСЪХНЕ, СЛЕД КОЕТО СЛЕДВАЩИТЕ 5-6 ПЪТИ В ДЕНОНОЩИЕТО ДА СЕ МОКРИ САМО СЪС “ Ж ” ВОДА, А СЛЕДВАЩИТЕ ДЕНОНОЩИЯ ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТТА СЕ ПОВТАРЯ.

12. КОЛИТ

ДА СЕ ЗАГРЕЕ “ М ” И “ Ж ” ВОДА ДО 37- 40 ГРАДУСА “С” И ПРЕДИ ЛЯГАНЕ ДА СЕ НАПРАВИ КЛИЗМА С “ М ” ВОДА,
А СЛЕД 10-20 МИНУТИ С “ Ж ” ВОДА , ПРОЦЕДУРАТА ДА СЕ ПОВТАРЯ – 3 ДНИ.

13. ИЗГАРЯНИЯ

ПРИ НАЛИЧИЕТО НА МЕХУР ДА СЕ СПУКА И ПОРАЗЕНОТО МЯСТО ДА СЕ НАМОКРИ С “ М ” ВОДА, А СЛЕД 5
МИНУТИ ДА СЕ НАМОКРИ С “ Ж ” ВОДА, СЛЕД КОЕТО 7-8 ПЪТИ ДА СЕ НАМОКРИ С “ Ж ” ВОДА В ДЕНОНОЩИЕ. ПРОЦЕДУРАТА СЕ ПОВТАРЯ 2-3 ДНИ.

14. РАЗСТРОЙСТВО НА СТОМАХА

ДА СЕ ИЗПИЕ 1/ 2 ЧАША “ М ” ВОДА, АКО НЕ СЕ ПРЕУСТАНОВИ В ТЕЧЕНИЕ НА 1 ЧАС, ПРОЦЕДУРАТА ДА СЕ
ПОВТОРИ.

15. ПОРЯЗВАНЕ – УБОЖДАНЕ

ДА СЕ ПРОМИЕ С “ Ж ” ВОДА И ДА СЕ ПРЕВЪРЖЕ.

16. РАНИ

РАНАТА ДА СЕ ПРОМИЕ С “ М ” ВОДА, А 3 – 5 МИН. СЛЕД ТОВА ДА СЕ НАМОКРИ С “ Ж ” ВОДА, ПОСЛЕ 5 – 6
ПЪТИ В ДЕНОНОЩИЕТО ДА СЕ МОКРИ С “ Ж ” ВОДА.

17. РАДИКУЛИТ

В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 1 ДЕНОНОЩИЕ 3 ПЪТИ ПРЕДИ ЯДЕНЕ ДА СЕ ПИЕ 3/ 4 ЧАЕНА ЧАША “ Ж ” ВОДА.

18. РАЗШИРЕНИ ВЕНИ, КРЪВОТЕЧЕНИЕ ОТ ОБРАЗУВАЛИТЕ СЕ ВЪЗЛИ

ИЗДУТИТЕ И КРЪВОТЕЧАЩИ УЧАСТЪЦИ НА ТЯЛОТО СЕ ПРОМИВАТ С “ М ” ВОДА, ПОСЛЕ ДА СЕ НАПРАВИ С
МАРЛЯ КОМПРЕС ОТ “ Ж ” ВОДА. ДА СЕ ПИЕ 1/ 2 ЧАША “ М ” ВОДА, А СЛЕД 3 ЧАСА ДА ЗАПОЧНЕ ПИЕНЕТО НА 1 / 2 ЧАША “ Ж ” ВОДА ПРЕЗ 4 ЧАСА. ПРОЦЕДУРИТЕ СЕ ПОВТАРЯТ 2 – 3 ДНИ.

19. АНГИНА

В ТЕЧЕНИЕ НА 3 ДЕНОНОЩИЯ ПО 5 ПЪТИ В ДЕНОНОЩИЕТО ДА СЕ ПРАВИ ГАРГАРА С “ М ” ВОДА И СЛЕД
ВСЯКО ЖАБУРЕНЕ ДА СЕ ИЗПИЕ ПО 1 / 4 ЧАША С “ Ж ” ВОДА.
ТЕМПЕРАТУРАТА СЕ ПОНИЖАВА ОЩЕ НА ПЪРВИЯ ДЕН ОТ ЛЕЧЕНИЕТО И ЗА ТРИ ДЕНОНОЩИЯ БОЛЕСТТА СЕ ПРЕКРАТЯВА.

20. АДЕНОМА НА ПРОСТАТА ЖЛЕЗА

В ТЕЧЕНИЕ НА 8 ДЕНОНОЩИЯ ПО 4 ПЪТИ В ДЕНОНОЩИЕ 30 МИН. ПРЕДИ ХРАНА ДА СЕ ПИЕ ПО 1/ 2 ЧАША “ Ж ” ВОДА. СЛЕД 3 – 4 ДНИ СЕ НОРМАЛИЗИРА ПИКОЧОПУСКАНЕТО. НА 8 ДЕН ОТОКА НАПЪЛНО ИЗЧЕЗВА.

21. БОЛКА В СТАВИТЕ

2 ДЕНОНОЩИЯ ПО 3 ПЪТИ НА ДЕН ПРЕДИ ЯДЕНЕ ДА СЕ ПИЕ ПО 1/ 2 ЧАША “ М ” ВОДА.
БОЛКАТА ИЗЧЕЗВА ОЩЕ ПЪРВИЯ ДЕН ОТ ПРИЕМАНЕТО НА ВОДАТА.

22. ВЪЗПАЛИТЕЛЕН ПРОЦЕС, ЗАКРИТИ АБЦЕСИ ( ЦИРЕИ )

2 ДЕНОНОЩИЯ ПО 3 ПЪТИ ДА СЕ ПРАВИ КОМПРЕС НА ВЪЗПАЛЕНОТО МЯСТО С ПАРЧЕ ПЛАТ НАПОЕНО С
ПОДГРЯТА “ Ж ” ВОДА. ПРЕДИ СЛАГАНЕТО НА ПЪРВИЯ КОМПРЕС ВЪЗПАЛЕНИЯТ УЧАСТЪК ДА СЕ НАМОКРЯ С “ М ” ВОДА, КАТО СЕ ИЗЧАКВА СЕ ДА ИЗСЪХНЕ. ПРЕЗ НОЩТА СЕ ИЗПИВА 1/ 4 ЧАША “ Ж ” ВОДА.
ВЪЗПАЛИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС СПИРА СЛЕД 2 ДЕНОНОЩИЯ.

23. ГЛАВОБОЛИЕ

ИЗПИВА СЕ ЕДНОКРАТНО 1/ 2 ЧАША “ М ” ВОДА. СЛЕД 20 – 30 МИН. ГЛАВОБОЛИЕТО СПИРА.

24. ХЕМОРОИДИ (МАЯСЪЛ)

1 – 2 СУТРИНИ ДА СЕ ПРОМИВАТ ЦЕПНАТИНИТЕ С “ М ” ВОДА , СЛЕД ТОВА СЕ СЛАГАТ ТАМПОНИ НАПОЕНИ С
“ Ж “ ВОДА , СМЕНЯЙКИ ГИ СЛЕД ИЗСЪХВАНЕТО ИМ. КРЪВОТЕЧЕНИЕТО СЕ ПРЕКЪСВА. ЦЕПНАТЕНИТЕ ЗАРАСТВАТ В ТЕЧЕНИЕ НА 2 ДЕНОНОЩИЯ.

25. ГРИП

1 ДЕНОНОЩИЕ 8 ПЪТИ СЕ ИЗПЛАКВАТ НОСА И УСТАТА С “ М “ ВОДА. ПРЕЗ НОЩТА СЕ ИЗПИВА 1/ 2 ЧАША
“ Ж “ ВОДА. ГРИПЪТ МИНАВА ЗА 1 – 2 ДЕНОНОЩИЯ.

26. ЗЪБОБОЛ

УСТНАТА КУХИНА СЕ ИЗПЛАКВА 1 ПЪТ С “ М “ ВОДА.

27. МИРИС НА КРАКАТА

КРАКАТА СЕ ИЗМИВАТ С ТОПЛА ВОДА, ПОДСУШАВАТ СЕ, СЛЕД КОЕТО СЕ НАВЛАЖНЯ-
ВАТ С “ М “ ВОДА, А СЛЕД 10 МИН. СЕ НАМОКРЯТ С “ Ж “ ВОДА. КОГАТО КРАКАТА КРАКАТА ИЗСЪХНАТ , ОБУВ-КИТЕ СЕ ПРОТРИВАТТ ОТВЪТРЕ С ТАМПОН НАПОЕН С “ М “ ВОДА И СЕ ПОДСУШАВАТ, ЧОРАПИТЕ СЕ НАМОКРЯТ С “ М “ ВОДА И СЕ ИЗСУШАВАТ.

28. КИСЕЛИНИ В СТОМАХА

ИЗПИВА СЕ 1/ 2 ЧАША “ Ж “ ВОДА . КИСЕЛИНИТЕ ИЗЧЕЗВАТ, УВЕЛИЧАВА СЕ ОТДЕЛЯНЕТО НА ГАЗОВЕ.

29. КАШЛИЦА

2 ДЕНОНОЩИЯ ДА СЕ ПИЕ ПО 4 ПЪТИ СЛЕД ЯДЕНЕ ПО 1/ 2 ЧАША “ Ж “ ВОДА. КАШЛИЦАТА МИНАВА.

30. КОЛИТ

ПОДГРЯВАТ СЕ “ Ж “ И “ М “ ВОДА ДО 37 – 40 ГРАДУСА И ПРЕЗ НОЩТА СЕ ПРАВИ КЛИЗМА С “ М “ ВОДА, А
СЛЕД 15 – 20 МИН. С “ Ж “ ВОДА. СЛЕД 2 – 3 ДНИ ПРОЦЕДУРАТА СЕ ПОВТАРЯ.
КОЛИТЪТ ИЗЧЕЗ ВА СЛЕД ПЪРВАТА ПРОЦЕДУРА.

31. ИЗГАРЯНЕ

ПРИ НАЛИЧИЕТО НА МЕХУРИ ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОДУПЧАТ (ИЗРЕЖАТ) И ПОРАЗЕНИТЕ УЧАСТЪСИ ДА СЕ
ИЗМИЯТ С “ М “ ВОДА, А СЛЕД 5 МИН. ДА СЕ НАМОКРЯТ С “ Ж “ ВОДА. СЛЕДВАЩИТЕ 2 – 3 ДНИ ПО 7 – 8 ПЪТИ НА ДЕН ИЗГОРЕНИТЕ МЕСТА ДА СЕ МОКРЯТ САМО С “ Ж “ ВОДА. В ТЕЧЕНИЕ НА 2- 3 ДНИ ИЗГАРЯНЕТО ЗАЗДРАВЯВА.

32. ДИАРИЯ (РАЗСТОЙСТВО)

ИЗПИВА СЕ 1/ 2 ЧАША “ М “ ВОДА И АКО СЛЕД 1 ЧАС ДИАРИЯТА НЕ СПРЕ ПРОЦЕДУРАТА СЕ ПОВТАРЯ.
БОЛКИТЕ В СТОМАХА ИЗЧЕЗВАТ СЛЕД 10 МИН. И РАЗСТРОЙСТВОТО ИЗЧЕЗВА.

33. ГНОЙНИ РАНИ

РАНАТА ОТНАЧАЛО СЕ ПРОМИВА С “ М “ ВОДА, СЛЕД 3 – 5 МИН. С “ Ж “ ВОДА, СЛЕД ТОВА В ТЕЧЕНИЕ НА ЕДНО ДЕНОНОЩИЕ СЕ ПРОМИВА САМО С “ Ж “ ВОДА. РАНАТА НАМОКРЕНА С “ М “ ВОДА ИЗСЪХВА. ЗА ДА НЯМА ПО НЕЯ ПО НЕЯ СТРУПЕИ СЕ ПРОМИВА С “ Ж “ ВОДА, КОЯТО НЕУТРАЛИЗИРА “ М “ ВОДА.

Дал съм и указания при някои заболявания ,как да се приема живата и мъртвата вода .

Който има желание ,мога да изпратя подробен чертеж за направата на уреда .
Безплатно
Пишете ми на емейл-leon5983@abv.bg

106 vankata { 09.22.14 at 21:36 }

http://www.bio-produkti.com/ da mu viarvame li

107 Павирани { 09.29.14 at 14:34 }
108 snezha { 10.06.14 at 10:01 }

Zdr. az iskam da spodelia po temata za vodata, neshto kam koeto moeto semeistvo ili po tochno pokolenieto na prababa mi ,baba mi vinagi sa se pridarjali ,do stepen na jivot i smart. Vseki den vodata za piene za lichna konsumacia naliva v staklena prozrachna butilka kam koiato se pribavia edna lajica zahar,koiato se ostavia na danoto bez da se razklashta . Taka se pie prez celia den leko podsladena voda. Vsichkite mi babi ,prababi,diadovci i t.n. dojiviaha do dalboka starost ,vsichki do edin nad 95 godini. pochinaha bez bolesti ,prosto ot starost ,bez da sa izpili nito edna tabletka lekarstvo ili da posetiat lekar ,dori zadaljitelna profilaktika v jivota si. Pitala sam gi prjive za6to piat takava voda,otgovora e vinagi beshe ,, taka znaem ot nashite babi i prababi,da slagame po neshto sladko v vodata. I oshte neshto sa mi kazvali ,dori vinagi kogato hodeh v vakancia pri tian go prilagaha i na men ,izbiraha mi nai gorchvite krastavici i me karha da gi iam. Vinagi kazvaha pii sladka voda ,iaj gorchivo , draj krakata na toplo ,a glavata na studno. Za sajalenie az riadko giprilagam tezi ne6ta ,niamam navik 🙂

109 tiho_bg { 12.05.14 at 10:44 }

Здрашейте!

Само искам да допълня за планинската вода и идеята да се ходи до извор и да се пълнят туби с вода за по-дълго време. Качествата на водата се запазват за няколко часа (вибрациите на водата). След това вече тя не е същата. Тъй че няма особено голям смисъл да се запасявате с вода от някой извор.

110 zoi { 04.28.15 at 22:00 }

tarsia jiva i martva voda

111 zoi { 04.28.15 at 22:02 }

az se izlekuvah ot psuriazis sega iskam da pomogna na priatelka

112 zoi { 04.28.15 at 22:04 }

chte sam bezkraino blagodarna ako moga da se svarja s niakoi koito e pravi tova e mnogo lekovita voda ne viarvah che s neia chte ozdraveia

113 Милена { 09.17.15 at 14:49 }

моля, споделете пробвали ли сте т. нар. Kangen water и аргументите си за и против нея? коя е за предпочитане: структурираната вода, дестилираната вода, или Kangen? Благодаря

114 GeorgeCam { 09.22.16 at 8:01 }

Современный сиреневый натяжной потолок Синие Камни, Екатеринбург

115 GEORGE { 05.13.17 at 7:31 }

GL-5 Е Единствения активатор за ЖИВА И МЪРТВА ВОДА на българския пазар , който има гаранционен срок . http://www.jivavoda.eu и видео на :
https://m.youtube.com/watch?v=-n_NgeiwJ4A

116 пламен { 02.24.18 at 2:18 }

Здравейте. Аз лично съм повторил експеримента на Емото и се получи същия резултат. Мой колега също го е повторил и при него се е получило. Така че твърдо вярвам в паметта на водата.

117 Стоян Милев { 11.06.18 at 14:40 }

Здравейте, аз от 6 години използвам http://jivavoda.net/da-3.html , получих го като подарък и след това закупих за цялото ми семейство. Според мен всеки трябва да го има в дома си . ползите са наистина много. Мога само да споделя, че баща ми беше болен от рак, тоест беше, в момента си е жив и здрав.

Leave a Comment