Земята не принадлежи на нас. Взели сме я назаем от нашите деца…
Random header image... Refresh for more!

Печалба за сметка на здравето на хората

9 comments

1 Miglena { 10.14.11 at 21:25 }

Мерси за споделянето!

2 platanus { 10.15.11 at 23:21 }

Изключително умен и обаятелен човек!
Най-ценен беше за мен цялостния поглед върху живота на д-р Гълъбов и за връзката между начина на живот (и начина на мислене, вкл. и духовния живот) и здравето на всеки човек.
Интересно обаче, защо д-р Гълъбов не беше толкова убедителен за ваксините, за разлика от всичко останало… Манипулативно е да се говори за всички ваксини, че са зло. Просто трябва да се казва цялата истина – освен ползите, да не се спестяват всички странични ефекти и т.н. Един пример: на една от бабите ми са умрели 3 от 7-те й деца от т. нар. „лошо гърло“ (дифтерит) и те не са били ваксинирани. Били са все на възраст 2-3 г.
Обаче нещата за грипните ваксини са очевидни – те са абсолютно ненужни и вредни. „Полезни“ са само за тези, които ги произвеждат и продават. Мощната реклама с която се натрапват само измества фокуса от истинските причини за грипните епидемии.
Най-ценния извод за мен от това интервю е, че здравето (и качеството на живот като цяло) е главно лична отговорност на всеки, а не е на лекарите, здравната система и т.н. Освен това всеки е солидарно отговорен и за споделения живот на общността в която живее. А не както античовешки ни дресира Матрицата в която живеем, че за чистотата са отговорни чистачите, за здравето – лекарите, за знанията – учителите, за взимането на решения – чиновниците и политиците и т.н., а ние сме отговорни само да консумираме колкото е възможно повече.
Но хората вече започват да се осъзнават и надигат и тази тенденции ще се усилват по целия свят. Отначало хората ще се чувстват засегнати само заради джобовете си, но все повече ще разбират, че не само доходите им са застрашени, а и всички човешки права, които доскоро приемаха за даденост.
И най-вече правото им да живеят в чиста и здравословна среда.

3 Велим Л. Деано { 10.16.11 at 10:31 }

Изключително съм щастлив, че отново на екран е Георги Ифандиев и се радвам, че го разбрах с известно закъснение от едно от любимите ми места в интернет – https://www.zemianazaem.com. Темата изключително интересна, а и още повече, че интересът ми към природния и естествения начин на лечение се задълбочава все повече и се постепенно ще придобие професионален характер, колко жалко че в България няма центрове за обучение по Натуропатия, а ще трябва да го придобия в чужбина, но от друга страна е хубаво да се поровиш в отдавна забравени практики за лечение и да ги преоткриеш век по-късно, вече със познанията за човек, живота и космоса от 21 век. Да не забравяме, че ние всъщност нищо не откриваме, просто сме проводници на Божествения разум и колкото по-чисти, „благородни“ проводници сме, толкова по-малко замърсяване на истинния поток на информация има преминавайки през нас. Един такъв начин за поддържане на личната ни хигиена е етичното и правилно хранене, в хармония с душевната и духовната.

Благодаря на сайта и на чудесното предаване, че Ви има.

4 Megi K { 10.16.11 at 16:02 }

Izkliuchitelno sam stastliva, che popadnah na tozi site!Mnogo se nadiavam, vse poveche hora da zapochnat da se interesuvat i prilagat prinzipite na zdravoslovnia nachin na jivot varhu sebe si i varhu dezata si. Taka niama da opirame do tradizionnata medizina.

5 КамиК { 10.26.11 at 13:51 }

Вижте още едно интересно видео 🙂

Третата водеща причина за смърт в Америка…
http://www.youtube.com/watch?v=8gUJnUEzem4

6 Таня { 01.30.13 at 11:20 }

http://www.yosif.net/bg/med/index4.htm
подробна информация от д-р гълъбов по темата

7 Ирина К { 01.30.13 at 21:18 }

Изключително интересно…наистина напоследък започнах да търся повече информация по темата описана тук, но това , което сте представили е чудесно. Искрено ви благодаря!

8 dianafc.1980 { 03.09.13 at 14:11 }

Привет на вси4ки,искам да си кажа мнехието за д-р Гълъбов-УНИКАЛЕН!!!!!!!!!Благодарни сме му за оказаната помощ от все сърце -за казаната иститината ,и запомоща да я усмислим и разберем!

9 майр { 04.21.14 at 18:23 }

Leave a Comment