Земята не принадлежи на нас. Взели сме я назаем от нашите деца…
Random header image... Refresh for more!

Процедура за пречистване на черния дроб и жлъчката

Това не е поредната диета. Това не е поредната лекомислена стъпка в пристъп на отчаяние. Това е оздравителна процедура, към която трябва съзнателно и сериозно да се престъпи и всички стъпки да се изпълнят без компромис. Ефектът е зашеметяващ.

Подготовка за пречистването – в продължение на 6 дена се пие по минимум един литър сок от зелени кисели ябълки и малко цвекло.

В ябълките има киселина, която омекотява камъните в жлъчката и черния дроб и това позволява безпрепятственото им преминаване през каналчетата. Ферментиращият ефект на ябълковия сок допринася за разширяването на каналчетата. Пийте ябълковия сок бавно през целия ден, между храненията. Избягвайте да го пиете непосредствено преди хранене, в двата часа след основно хранене или вечер.Освен ябълковия сок пийте и вода – между литър и половина и два литра на ден. Можете да си изплаквате устата със сода за хляб или да си миете зъбите на няколко пъти през деня, за да не се повредят зъбите ви от ябълковата киселина (най-добре пийте със сламка).
В продължение на 6-те дена избягвайте студени храни и напитки – те изстудяват черния дроб и намаляват ефекта на прочистването. За да помогнете на черния дроб да се подготви за основната част на прочистването, трябва да се изключат храни от животински произход – месо, яйца, мляко, както и пържени храни.

***За да има 100 процентов успех цялата процедура трябва всичко да се изпълни точно. Препоръчително е около 2 седмици преди пречистването да се премине на суровоядство (да не се приемат никакви храни с животински произход, да не се приема храна, в която има консерванти и изкуствени добавки, да се избягват тестени и нишестени храни, както и бързата храна тип макдоналдс, дори нищо в опаковка, да се изключат кафето и черния чай). Всяка сутрин на гладно и вечер преди лягане може да се пие леко топла вода с мед. Това допълнително омекотява камъните в черния дроб и ще се избегнат евентуални болезнени усещания. Още – сутрин на гладно може да се пие 2-3 супени лъжици зехтин с малко лимонов сок – това ще предизвика отделяне на жлъчен сок от черния дроб и така ще го подготви за самото пречистване, което доста ще го натовари. И още – за да се откъртят по-лесно камъните може да се бяга всеки ден около 30 мин или да се правят аеробни упражнения с разтърсващ ефект. Непосредствено 2 дена преди пречистването не трябва да се натоварва тялото, трябва да се избягват силните емоции, особено лошите и трябва много да се почива.***

Старайте се да не приемате лекарства и витамини през 6-те дни на подготовка, освен такива, които са абсолютно необходими. Важно е да не се натоварва черният дроб с излишна работа.
Препоръчително е на шестия ден да се направи клизма. Това осигурява безпрепятственото преминаване на камъните през отделителната система.

На 6-тия ден от подготовката изпийте цялото количество ябълков сок (един литър) сутринта. Ако усетите глад, хапнете нещо леко. Под леко се разбира плод или зеленчук и то пресни. Не яжте нищо (можете да пиете вода когато сте жадни) след 2 часа следобед, за да нямате трудности с изхвърлянето на камъните.

По долу са описани 2 метода на самата процедура. Едната е за хора, които не могат да си правят клизма в домашни условия, затова трябва да пият очистително, в случая английска сол. А при другия метод, който е за предпочитане, не се пие английска сол, а се правят клизми.

І метод

В 6:00 часа вечерта разбъркайте 4 супени лъжици (с връх, но не препълнени) английска сол (купува се от аптеките) в 800 милилитра вода (това се пие на 4 пъти по 200 милилитра). Изпийте първата чаша от 200 милилитра сега. Можете да изпиете няколко глътки вода (с малко лимонов сок) след това, за да неутрализирате горчивия вкус на солта. Aнглийската сол разширява жлъчните каналчета, което позволява лесното преминаване на камъните. Освен това и прочиства отпадъци, които биха затруднили отделянето на камъните.

В 8:00 изпийте втората чаша (200 милилитра) от водата с Английска сол.

Ако до 9:30 вечерта не сте ходили по голяма нужда, си направете клизма с вода.

По време на самото пречистване може да пиете вода, когато сте жадни, но не веднага след като пиете разтворената във вода английска сол и два часа след като изпиете зехтина.

В 9:45 изстискайте сока на 1 или 2 розови грейпфрута (или комбинация от лимон и портокал или само лимон) трябват ви 180 милилитра сок. В стъклен буркан с капачка сипете 120 милилитра зехтин и прибавете грейпфрутовия сок.

10:00 часа сложете си пижамата и застанете до леглото си. Раздрусайте добре затворения стъклен буркан – около 20 – 30 пъти. Изпийте течността наведнъж, ако е възможно без прекъсвания. Легнете веднага! Това е изключително важно, за да се улесни отделянето на камъните. Изгасете лампите и лежете по гръб с една или две възглавници под главата. Лежете абсолютно неподвижно за най-малко 20 минути. Не говорете. Може би ще усетите как камъните преминават през каналчетата на черния дроб и жлъчката. Няма да усещате никаква болка, защото Английската сол е разширила широко каналчетата. Опитайте се да заспите.
Ако през нощта усетите нужда да посетите тоалетната – направете го. Може да ви прилошее през нощта или на сутринта, поради отделянето на камъните и на токсини от черния дроб и жлъчката.
***Понякога прилошаването е силно, но най-важното е да не се притеснявате. Всичко ще премине и просто трябва спокойно да изчакате, да полежите и да си мислите колко ще е хубаво след това. Може също да ви се доповръща. Това е част от изчистването, дори е по-добре ако стане така.***

На сутринта:

6:00 – 6:30 – след като се събудите, но не преди 6:00, изпийте третата чаша от 200 милилитра вода с разтворената Английска сол.

8:00 – 8:30 – изпийте последната чаша вода с разтворената Английска сол.

10:00 – 10:30 – изпийте прясно изстискан плодов сок. Най-добре да е от цвекло + морков + ябълка. Точно този сок допълнително ще пречисти черния дроб. След половин час можете да изядете няколко парчета плод. След един час можете да ядете по-солидна храна, но задължително растителна. Най-добре си направете салата от настъргани цвекло, морков и зеле, без да я овкусявате – тя ще премине като метла през храносмилателната система и ще доизчисти евентуални заседнали в дебелото черво камъни. Вечерта или на следващата сутрин ще усетите първите признаци на подобрение. През следващите 2 – 3 дни яжте по-лека храна.

ІІ метод:
През целия 6ти ден е добре да загрявате областта на черния дроб с грейка (ел. възглавница). Около 17-18 часа си направете няколко клизми, с цел да освободим пътя на камъните, които ще се изхвърлят цяла нощ. От 20 часа започнете постоянно да нагрявате черния дроб, топлината ще омекоти дроба и ще разшири каналчетата. Във 22 часа изпийте коктейла от зехтин и лимон или грейпфрут и легнете. Продължете да загрявате дроба докато лежите неподвижно. Може или да заспите или след час и половина да извършите няколко неща, за да помогнете на черния дроб да се изчисти по-добре. Седнете върху пети, запушете лявата си ноздра с памук и започнете да дишате през дясната. Върху езика сложете малко лют пипер. Опитайте се да дишате бавно и плавно, като съзнателно се опитвате да движите диафрагмата. Всичко това ще възбуди черния дроб и той по ефективно ще изхвърли камъните. Мисловно може да си представите как излизат всички мръсотии и затлачвания. Между 1 и 3 през нощта може да усетите прилошаване и да ви се приходи до тоалетна или да ви се доповръща. Не се притеснявайте – това е защото в тези часове дробът ви работи най-усилено и всичките сили на организма са съсредоточени в него. За около максимум 1/2 час всичко ще отмине. Може пак да си сложите на езика лют пипер и да подишате.
В 6 часа станете. Направете си няколко клизми с урина или вода с малко сол и най-накрая с чиста вода. Целта е нито един камък да не остане заседнал в дебелото черво, защото той бързо се засмуква обратно и става по-лошо. Към 9-10 часа изпийте сок от цвекло и ябълки, който допълнително ще измие черния дроб. След час може да хапнете плод, а по късно и салата (описаната по-горе)

Необходимо е да се изхвърлят всички камъни. Това изисква няколко прочиствания. Те могат да бъдат правени на интервал от три седмици или един месец. Важно е да се знае, че щом започнете да прочиствате черния дроб и жлъчката, трябва да продължите с прочистванията докато при две последователни прочиствания не се изхвърлят никакви камъни. Ако оставите черния дроб наполовина изчистен за по-дълъг период (повече от три месеца), това може да доведе до по-голямо неразположение отколкото преди. Черният дроб ще започне да функционира по-ефективно скоро след първото прочистване. Болки ще намалеят, енергията ще се увеличи, мисловната дейност ще се подобри значително.
Няколко дни след прочистването обаче, камъни от задната част на черния дроб ще се придвижат напред към двете главни чернодробни каналчета, което може да предизвика появата на всички предишни симптоми. Това показва, че още камъни са останали и са готови да бъдат изхвърлени със следващото прочистване.

Когато се направят няколко прочистващи процедури, ще усетите многобройни положителни промени: кожата ще ви се изчисти от акне, екземи, петна, почти няма да се разболявате, грипът и вирусите ще преминават през тялото ви незабелязано, мислите и настроението ще са по-положителни, ще имате повече енергия за работа и почивката ви ще е по-ефективна … Какво чакате!

96 comments

1 Angie Varona { 07.31.11 at 23:01 }

Днес сутринта изпих 0,5 литра сок от ябълки с малко червено свекло.Загрявах черния дроб с ел вазглавница и нищо пак си ме наболява от време на време.
Искам да попитам вазможно ли е болката да се дължи това че след като са преминали камъните са наранили жлачните каналчета.

2 Виолета { 09.10.11 at 3:44 }

По повод питането на делинда: Всъщност ако се мисли за забременяване не е добре да се прави такова пречистване, защото до забременяването могат да остават 1 или 5 месеца, нали? А не е добре, ако не се завърши процедурата, т.е. две последователни пречиствания без камъни. После по време на бремеността сигурно също не е желателно. После по време на кърмене- пак.И ако се кърми пък дълго време – 2-3 години. То си отиде толкова време…Знам, че решението го взема всеки сам за себе си. Просто разсъждавам на глас (в случая на лист)…

3 vivian { 09.14.11 at 14:18 }

A има ли някой представа от къде бих могла да си набавя тинктура от орехови люспи?

4 silvia { 10.09.11 at 8:34 }

zdraveite niakoi znae li dali tova pro4istvane e dobro za nositel na hipatit B

5 Галимир { 10.18.11 at 0:34 }

Здравейте приятели!Случайно намерих този форум и давам линк на мойте опитности с изчистване на жлъчката http://horkekameny.webpark.cz/gallstonesBG.html

6 Маргарита { 04.19.12 at 16:52 }

Здравей, Мер. Възхищавам ти се! Не съм ти писала до сега, но да си знаеш. :) Днес ме сюрпризираха неприятно с камъни в жлъчката – един със сигурност – 22мм., може би още по-мънички зад него. Тази процедура нали е за изчистване на камъни от жлъчката също така? Питам така, защото стигнах до един коментар, в който някой се притесняваше, че при прочистването се страхува покрай черния дроб да не би да се раздвижат и камъните в жлъчката на майка му… в смисъл… нали за това го правим? Или нещо не съм разбрала?? И едно питане – при проблеми със стомаха – язви и гастрити и др. – този метод подходящ ли е? Още се опитвам да свикна с мисълта за камъни в жлъчката и за това, че ми предлагат оперативното им отстраняване. Не мога да си обясня, защо именно в периода на великденското постене /дори все още постя/ ми се появиха тези кризи, които ме изпратиха при гастроентеролог, за да ми каже, че имам камъни в жлъчката. Просто не мога да си го обясня… нали уж е за добро? Нали постенето е за добро? Защо тогава именно по време на постенето се обостри този проблем? Исках да направя нещо добро за себе си, а дали не сторих обратното??? Благодаря ти! Поздрави.

7 Станчев { 05.02.12 at 14:12 }

Здравейте.Имам питане специално към Мер.Преди 10 ина дни ме изписаха от болницата с епикриза остър вирусен хепатит с положителни проби за Епщайн – Бар вирус и Цитомегаловирус.Та въпросът ми е мога ли сега да направя пречистване на черния дроб,при положение ,че резултатите от изследванията не са ми в нормата още.И да не забравя.Пия Легалон и изопринозин(знам че не бива ама….)
А пречистване съм правил преди две години с добър ефект. Три месеца слеед първото направих още едно,но без ефект.Вторият път не можах да се отърся от напреженеието(от работата).Мисля че затова не се получи.Чел съм книгите на Малахов за уринотерапията и за очистване на организма,но не мога да превъзмогна психологичната бариера все още.Това е с две думи.:)

8 пепи { 05.12.12 at 11:14 }

здравейте аз имам 16мм камък в жлъчката и диаметъра на жлъчния проток е 6 мм
сутрин по моя преценка пия топла вода една лъжица зехтин и после полови изтискан лимон.откакто го правя това и съм спряла да чм много неща се чуствам добре но вчера като бях на ехографа при докторката ми каза че ми препоръчва това да не го правя че било много опасно и сега съм много объркана защото ме кара да правя операция а аз не искам и знам че това с лимона го правя половинчато и незнам какво да правя моля за съвет

9 Ico { 07.29.12 at 15:02 }

Zdrawejte, molq da mi kazete, towa preporycwa li se pri leko uvelicen ceren drob.Polucih go w sledstwie na alkohol, no wse oste sym w mnogo ranen stadij i ne iskam da piq nikakwi lekarstwa.Alkoholyt e sprqn ot nqkolko meseca.Nqmam silni bolki.Prosto ot wreme na wreme usestam nesto kato shwastane w oblastta.

Wyprosyt mi e dali tazi dieta bi mi pomogmala, bez lekarstwa.

Btw ot kakto sprqh alkohola se custwam dosta po dobre.Pocti nisto mi nqma, no lekarstwa nqma da wzimam ako ne e krajno nalozitelno.Prosto se interesuwam dali tazi dieta e za men.

Molq wi pomognete mi

10 Мария { 08.01.12 at 3:34 }

Здравейте! Ицо, имам сходен на твоя проблем.Моето лично мнение е, че при заболяване по-добрият вариянт е омекотената процедура за пречистване.Успех!

11 мишона { 11.12.12 at 17:46 }

Здравейте, имам един въпрос, иска ми се да чуя мнение. Тъй като тридневното прочистване на жлъчката с билки, лимон, мед и зехтин, с нагряване и с клизми доста изтощава организма, чудя се преди да подейства, в тези 3 дни, дали по някакъв начин намалява имунитета. Въобще прочистването на жлъчния сок, който все пак минава през червата, има ли някакво пряко отношение за защитните сили на организма в този момент?

12 Вержи { 11.16.12 at 13:33 }

Здравейте, преди 3 дни започнах с подготвителната програма за пречистване на черния дроб. Храня се изключително и само с плодове, заленчуци и ядки, пия сок от ябълки и вода. Вечер и сутрин взимам по 1 с.л. зехтин и лимон, но ми става няколко часа след това страшно зле, гади ми се, отпаднало ми е, получавам и главоболие, все симптоми нетипични за мен :-( Преди 3 ч. изпих 1 чаша вода с английска сол, тъй като за клизма не съм все още подготвена. Въпросът ми е, нормално ли е да ми е толкова зле и кога ще почувствам подобрение? Какво би трябвало да направя, за да избегна тези неприятни симптоми? Имам мъничко детенце, което има нужда от мен по цял ден и не мога да си позволя да бездействам. И още нещо, да продължа ли с програмата или е по-добре да е прекратя?
Бладодаря Ви предварително за отговора.

13 Ask { 11.19.12 at 15:29 }

Прочети тази книга „Четирите кръвни групи и индивидуалната конструкция“ на Генадий Малахов, показва как на едни хора нещо много им помага на други наврежда, не става дума за кръвните групи, а за индивидуалния подход на човек към прочистването. Освен това първо пак според Малахов се прочиства дебелото черво.

14 zizi { 11.23.12 at 0:32 }

zdraveyte,otdavna se kanya da napravya 4ernodrobno pre4istvane no sim s edin bibrek dali 6te e mnogo uda4no ,da ne natovari bibreka molya za savet .Izvinyavam se za latinisata no nyamam kirilitsa . Blagodarya predvaritelno

15 Bambina { 04.12.13 at 17:11 }

Здравейте, от много години искам да направя това пречистване, но имам едно единствено притеснение – моя приятелка, която го е правила сподели с мен, че месец-два след това е заболяла от хепатит (този на мръсните ръце). По принцип е доста здрава, даже настинка трудно я лови, вегетарианка е от много години, както и аз – от повече от 15 год, а от 1 година съм и суровоядка :) Та въпросът ми е възможно ли е според вас имунитетът на организма да се повлияе от пречистването и дали въобще имат някаква връзка? Чували ли сте за други такива случаи или нейният е по-скоро изключение или случаен съвпад на събития? Благодаря предварително! :)

16 Ани { 05.10.13 at 11:47 }

Здравейте! Имам възможност да направя цялата процедура, но се страхувам защото камъка в жлъчката ми е 2.5 см. Разбрах, че такава големина трудно излиза през каналите и може да доведе до запушване дори смърт. Моля за съвет.

17 Таня { 05.18.13 at 17:21 }

Здравейте,
бих искала да споделя прочистването,което възнамерявам да направя.То е в 3 етапа:
-черен дроб;
-стомах и черва;
-дебело черво
Първо ще прочистя черен дроб и жлъчка с този метод
След ден,два да започна да пия екстракти от млечен бодил,артишок и глухарче за около седмица,както и зелени сокове и сурова храна.
Следващата стъпка която съм решила да предприема е да прочистя стомаха и червата с практиката „Шанка-пракшалана“,както и да пия фибри на капсули отново за около седмица.
И третата стъпка е да прочистя дебелото черво с клизми с урина,пак за около седмица,може и повече.
Искам да ви попитам смятате ли че тези действия са драстични и дали бих могла да си навредя?
Съвсем скоро правих преглед на ехограф и не се видяха големи камъни в жлъчка,черен дроб и бъбреци.През последните месеци(2-3) започнаха да ми излизат много и големи и болезнени пъпки по лицето с които не мога да се справя и смятам че едно такова прочистване ще има много благотворен ефект.Ако някой е имал такъв проблем и иска да ми даде съвет ще бъда безкрайно благодарна.

18 Georgi { 05.19.13 at 10:57 }

Последователността ти е наобратно, започни от дебело черво, иначе ако първо чистиш черния дроб, много бързо пак ще се замърси от неизчистеното дебело черво. Виж книгите на Малахов, там ясно е обяснено, особено „Без прочистване няма здраве“ и внимавай с индивидуалната конструкция да не превъзбудиш някой принцип.

19 Nadya { 05.25.13 at 12:48 }

Здравейте,
Имам няколко въпроса относно прочистването:
1) Не ми стана ясно, дали и през 3-та дена на сокчета се пие зехтин с лимон или това важи само за 1-вия ден?
2) Прочетох и двете статии по темата – в едната пише, че зехтинът с лимона се пият около 19-20 часа, а в другата – в 22ч. Кой е по-добрият вариант?
3) Могат ли да се консумират ядки или не е препоръчително?
Благодаря предварително!

20 Didka_80 { 05.30.13 at 17:36 }

Очарована съм от резултатите. Много се притеснявах, че жлъчката ми е нагъната и може да се запушат жлъчните канали, но камъните не се оказоха това което си мислех – Бяха мекички, но като поизсъхнаха се втвърдиха. Направих процедурата по най-мързеливия метод без клизми с английска сол. 5 дни сокове от зелени ябълки с лека храна риба и салатки, сутрин 1сл зехтин сок от половин лимон и топла вода. На 6 ден последно ядох в 14 часа, след това сокове зелени ябълки и зелени чайове и топлене на дробчето. В 20 ч беше първия прием на английска сол, в 22 втория и в 12:00 изпих 100мл зехтин с 200мл сок от грепфрут(тежа 52кг)+тинктура зелени орехета, карамфил и пелин. В 2:00 се събудих чувствах се особено, много се потях. В 7:00 и 9:00 пак английска сол и резултатите не закъсняха. Освен камъчета имаше и червейчета.Продължавам със соковете изключително много енергизират. Много съм доволана, благодаря ти МЕР.А само като си помисля, че лекарите искаха да ме оперират – луда работа.

„Таня“ пробвай чистене от паразити. Аз направих един курс (моята тинктура е зелени орехчета, карамфи и пелин) лицето ми се изчисти още на 5-6 ден от приема – пих го 14 дни. Когато отидох при козметичката ми беше удивена. След това реших да повторя с чистенето на дроба. Бях решила на следващия ден сед чистенето да приема тиквени семки и после англ. сол, но се чувствах като цеден лимон и предпочетох да се възстановя, затова реших един месец да си хапвам всеки ден тиквени семки : )Успех

21 Didka_80 { 05.30.13 at 18:01 }

„Ани“ и мен много ме беше страх. Ако се решиш наблегни на прясно изцедени сокове от зелени ябълки те желират камъните. Топленето на дробът последния ден е много важно както и английската сол. Камъчетата са меки с малки твърси частички, някои излязоха разкъсани, други като неисъхнал още строителен материал, имах и много споени и твърди, но те бяха малки. Когато изпих голямото количество зехтин много съжалих и ме хвана страх, но разсеях тези мисли, силно се молех всичко да мине добре и Господ да бъде с мен. Трябва да си спокойна. Сега след процедурата дробът ме наболява, продължавам със сутрешното пиене на зехтин, лимон и топла вода.

22 митю { 06.18.13 at 14:16 }

Зддравейте,
отдавна чета в този сайт и съм много доволен от информацията, правих пречистване на черния дроб и жлъчката, по описанието тук в края на април, имаше поразителен ефект много меки зелени камъчета, се отделяха през целия ден след зехтина и лимона.
След това нещо все бях зает с други неща и чак сега (средата на юни) пак направих процедурата, този път не излязоха никакви камъни.
Възможно ли е сезона да има чак такова голям значение, нали е добре да се правят процедури докато напълно се пречисти дроба, въпреки че вече не е пролет? Възможно л е да съм запушил някое каналче на дроба ( в момента не чувствам дискомфорт)
Дали да пробвам с пак скоро или да чакам зимата?

23 vga { 07.06.13 at 20:26 }

И аз да кажа нещо за пречистването – с много магнезии, черен орех и цикория, но то толкова срам от евтината селска мафия, че по-добре да си мълча. То и не може човек да се занимава със пристрастени търговци и друга измет, и да успява да извършва такива процедури. Тя, като едно обгръщащо и пълнещо овче руно, явно е по-важна от всичко. Хроничните болести докарват какви ли не преки началници, защо пък да са здрави?

24 Крис { 07.09.13 at 11:36 }

Това е което аз изкарах тази сутрин:
https://www.dropbox.com/s/79yrt7tyos3tthy/2013-07-09%2007.36.35.jpg
https://www.dropbox.com/s/97rtxg3xtdgbju7/2013-07-09%2006.50.00.jpg

Направо се плаша какви гадости изкарах и това на снимките е само малка част, само най-големите.
Благодаря на Мер за подробното описание на процедурата!

25 Олив { 08.06.13 at 14:44 }

Здравейте! Искам да попитам има ли някой, който е бил с доказана диагноза на жлъчно-каменна болест и след провеждане на въпросната процедура, камъните да не се виждат вече при ехографско изследване?

26 ceco { 11.23.13 at 23:07 }

как седи въпроса с приемането на алкохол под различна форма/бира,вино,ракия/ по време на пречистването

27 Dalia { 12.08.13 at 21:28 }

Здравейте!
Опасна ли е процедурата при прегъната жлъчка?

28 esther veritas { 12.12.13 at 11:58 }

Здравейте ,
Това е , за да се информира широката общественост , че г-жа Esther Veritas , частен заем заемодателят има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2 % лихва за физически лица , фирми и дружества по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се с нас днес по електронната поща на адрес: ( estherveritas@live.co.uk )

29 Tanya Stoyanova { 12.23.13 at 15:25 }

Здравейте,направих процедурата за втори път,първия беше миналия месец и изкарах доста камъни. Сега,при втората процедура-нищо! И първата и втората процедура са правени абсолютно по един и същ начин. Спазих всичко описано-шест дни на плодове и зеленчуци,много чбълков сок и последния ден го завърших с 150гр.зехтин и същото количество лимон. Първия път през нощта имах невероятно къркорене на червата ,беше ми зле и на сутринта повърнах.Този път нищо ми нямаше,нямах къркорене на червата,сутринта бях добре,но и нищо не излезе.Жлъчката не ме боли,чувствам се нормално. Не мога да разбера защо не ми се получи? Възможно ли е причината да е в зехтина,защото втория път пих друга марка зехтин? Ще ви бъда много благодарна ако ми отговорите. Таня

30 Geo Nikolov { 12.23.13 at 23:55 }

С голямо уважение и респект прочетох за метода за пречистване на черния дроб, предложен ни тук.

Искам да добавя една смеска от билки, която най- ефективно повлия на мене във връзка със „затлъстелия ми черен дроб“.

СТАВА ВЪПРОС ЗА СМЕСТА ОТ:
КОПРИВА- 50%, ГЛОГ- 25%, И ЖЪЛТ КАНТАРИОН – 25% !
Ако не може да се намерят последните две билки, само чаят от коприва е отличен за пречистване на черен дроб. Но …… трябва да се внимава, защото копривата вдига кръвното !!!
Моя 10 годишен опит показа, че тази смес е най- доброто средство за профилактика на този орган.

След направата на чая от тази смес от билки, аз обикновено го „вкиселявам“, чрез поставяне в него на една тибетска гъба в него – т. н. гъбка „камбуча“.
Полученото питие от 5 дневното престояване на чая с камбучата, изпивам вечер в края на седмицата, на гладно. Ефекта е поразителен!

31 Alexander { 01.16.14 at 21:46 }

Здравей, Гео!
И аз имам проблем с омазнен черен дроб, който от доста време ми е оголемен и така и си остана, след заболяване. В момента показателите са ми в норма, а докторите ми казват, че имам стеатозен черен дроб и нямало проблем, само да не пия алкохол. Но аз искам да си го върна отново в норма. Спортувам доста, гледам да спазвам диета, но не строга.
Въпросът ми е, твоят черен дроб от какво е бил затлъстял, за да знам дали да изпробвам и аз сместа, за която казваш, че има ефект?

32 lucia { 03.03.14 at 0:37 }

Здравейте!Моля да ми препоръчате какво пречистване да направя ,като се има в предвид
че сам без жлъчка и имам хепатит Ц.
Работата ми е седяща и не спортувам.

33 Станислава { 04.01.14 at 22:38 }

Здравейте, имам въпрос
от около месец съм минала на почти пълно суровоядсто, като изключим, че на ден ям по 1 или 2 сварени яйца към салата и малко количество кубети. Много ли е фатално и може ли от утре да мина на трите дни на сокове?

34 Dido { 05.11.14 at 8:55 }

edno vuposche otkude kamuni v cherniq drob che neshto ne mi e qsno ,tova go prochetoh,kato spored men te ne se obrazuvat tam ?

35 Мария { 07.20.14 at 17:42 }

Dido, и аз се чудех за тези камъни, обикновено хората не са чували за тях, ето тук има обяснение на англисйки, както и много други интересни факти за черния дроб:
http://www.globalhealingcenter.com/natural-health/liver-and-liverstones/
Камъните са кристализиран холестерол и се получават когато има повече холестерол в организма от необходимото.

36 Мария { 07.21.14 at 10:29 }

Здравейте,
искам да споделя моя скорошен опит в пречистването на черния дроб.
Проведох подготовката 5 дена с готови био сокове от ябълка – нямах възможност да изцеждам. В този период ядох и риба 3 пъти, знам че не е добре, но така се стекаха обстоятелствата – а трябваше да използвам уикенд без деца за да си осигуря пълно спокойствие, т.е. нямах избор за време на годината, лунна фаза… Следващият път ще съм по-внимателна тъй като децата ще са наоколо така или иначе, поне ще гледам да обърна по-сериозно внимание на подготовката.
Следвах описаният по-горе метод с английска сол като си направих и допълнително клизми вечерта в 21:30 и сутринта в 9:30.
Само да вметна, че първо пих магнезиеф хлорид /нигари – използва се за правене на тофу/ – не знам защо реших, че това е английска сол. След него английската сол ми се видя направо сладка! Но след като изпих магнезивия хлорид в 18:00 и ми стана доста гадно, той е и доста парещ, нещо почна да ми светва и проверих в интернет каква е работата… И тогава спешно до нощната аптека, за щастие имаше наблизо такава, и се сдобих с английска сол. Бях решила да продължа без английска сол ако не намеря и само с нагряване.
И така, взех си вана в 21:00 за да се затопля и другото както е описано.
Зехтинът и грейпфуртът ми се сториха направо приятни след нигарито и английската сол.
Заспах към 23:00 без никакви специални усещания в черния дроб.
Към 00:30 почна сериозно да ми се гади. На няколко пъти се опитвах да повръщам, но това не ми се отдава, препотих се три пъти и продължих да лежа – нямах сили за друго. И така спах не особено комфортно до 7:15. Знам, че по-рано трябваше да стана, но бях доста изтощена.
След английската сол и клизмите във всяко изхождане имаше по около 30 зелени камъчета – по-скоро малки – с размер 1,5 мм, а най-големите достигаха 3 мм.
През нощта като ми се гадеше много се чудех как ще мога това да го повторя няколко пъти, но сега се чувствам значително по-добре и вероятно ще събера сили да продължа.
Мер, много ти благодаря за сайта и за вниманието, което обръщаш на всички въпроси, невероятна си!

37 John Carlson { 09.01.14 at 1:00 }

СВИДЕТЕЛСТВО НА как съм попаднал MY ЗАЕМ
Здравейте
Аз съм г-жа Присила Gomez по име. Аз съм тук, за да препоръча усилията на Джон Карлсън, аз бях в нужда от сума консолидация заем от $ 85,000USD и веднага след като аз имам в контакт с Carlson Финансова Компания в петък миналата седмица, както и да получа сигнал от моята банка (Royal Bank от Scotland Group), че фондът се прехвърля в банковата ми сметка, искам всички на този сайт, за да се свържете с John Carlson сега чрез имейл за това как да получите заем, защото аз имам заем от тях, и аз съм много сигурен, че той може да ви помогне вие също съм толкова щастлива, се свържете с тях now.Email:carlsonfinance@yahoo.com

38 приятел { 09.03.14 at 22:05 }

Да, сайтът Земаназаем.com e съставен от нуждаещи се. Доказателство за това е явното предпочитание към връзкари и чичко паричко, те предават и себе си и идеите си за пари. Селска секта с някои елитни популярни учасници.
Аз сега преяждам с луканка и нямам нужда от заеми, но тяхната меркантилност ще вземе връх, а това значи че сте уцелили десятката с вашето предложение, г-жа При сила Gomez.

39 Тони { 11.03.14 at 13:04 }

Здравейте. Майка ми в момента се оказва че има механично увреждане на жлъчните канали ,което както знаете спира изтичането на жлъчния сок. Има ли някакъв шанс ,преди да се стигне до оперативна намеса ,а ако може и да я избегнем ,защото тя е възрастна /85 г/да се пречиства черния дроб ,за да се изхвърлят по друг начин токсичните вещества. Ще съм благодарна на всеки,който може да ми предложи вариант.

40 Anita { 11.21.14 at 15:35 }

Iskam da popitam ako kamacheto e goliamo kolkoto graxovo zarno ili leshnik, prochistvaneto shte imali sashtiat efekt ili moje da zapushi jlachnite kanali? Blagodaria Vi predvaritelno

41 руми { 02.01.15 at 22:54 }

аз преди 3 години ми откриха камък в жлъчката 10мм и нищо не съм правила досега но напоследък не мога да спя на дясната страна боли ме като се обърна и усещам тежъст.Тогава като ми го откриха казаха че има много специфична форма мн ръбест и продълговат но не бил за операция. Страх ме е да приложа този метод защото ако стане да вляза в болницата няма кой да гледа сина ми който е на 3 г.макар че и като неправя нищо пак може да стане нещо с жлъчката и да вляза в болница.

42 Али { 03.25.15 at 15:47 }

Привет, снощи и аз се подложих на процедурата след два неуспешни опита преди 15 и преди 10 години. Та искам да кажа за днес след пиенето на английската сол 2 часа след това започна силно повръщана изкарах зелен сок. В такива случаи трябва ли да се пие ново пакетче с англиийска сол? Също така този път направих клизма камачета са малки колкото оризови зрънца и са мн сигнално зелени, това нормално ли е?

43 Jp Lenders { 04.27.15 at 7:11 }

Добър ден на всички.

Имате ли нужда от заем? Вие сте в дългове? Искате ли да започнете бизнес и се нуждаят от капитал? Имате ли нужда от заеми или финансиране по някаква причина? Вашата помощ е най-накрая тук, тъй като ние даваме заеми за всички в една евтина и достъпна лихвен процент от само 2%, при проявен интерес, любезно се свържете с нас днес на Jp_lenders@outlook.com.

Нашите услуги са бързи и надеждни, заеми са одобрени в рамките на 3 часа след прилагане. ние предлагаме заеми от минимален обхват от $ 2,000 до максимум от $ 10 милиона. Ние сме сертифицирани и личните ви данни е 100% сигурен с нас. Притеснявайте, не повече за вашите заеми или финанси и се свържете с нас днес по електронната поща на адрес (Jp_Lenders@outlook.com) и да получите вашия мигновени одобрение заем днес.

44 Соня { 05.04.15 at 8:57 }

Здраавейте , един въпрос , и двата пъти нямах позиви за тоалетно докато не изядох салата метличка. Дори и след клизмата на сутринта нищо не излезе/може би не я правя като хората/ и сега 2рия път реших да си направя клизмата след салатата.Дано е правилно, явно по бавно стават нещата при мен. Исках само да отбелезе че в една от статиите на този сайт беше описана клизмата с вода и сол като обратна осмоза, аз намерих оределението „Обратната осмоза е процес, при който с помощта на налягане разтворителят (обикновено вода) се принуждава да преминава през полупроницаема мембрана от по-концентрирания към по-малко концентрирания разтвор, тоест в обратно на осмозата направление. При това мембраната пропуска разтворителя, но не пропуска някои от разтворените в него вещества.“
А тук беше написано че разтвора за клизмата трябва да е по концентриран от физиологичен с цел да се изсмучат течности от организма към червото. Или има грешка или ми обяснете моля! Понеше само тук е отворено за коментари тук го пиша май беше в някоя друга тема! Благодаря!

45 Иван { 07.27.15 at 16:25 }

Извинете, а може ли лимоновия сок да се замени с ябълков оцет?

46 Eлена Попова { 09.02.16 at 19:13 }

Здр.мили дами сега съм на 27 год.Проблема ми почна преди 6 год. близо пет години обикалях ме с родителитеми и похарчехме много пари да открият от къде ми пада косата отбаднала немога да се храня а пълнея.Добре че родителите ми работат в Гърция та оспявахме да плащаме докторе диагнози иследвания магнитнерезонан си лечения и нищо и половина.Стигнах до операция и в болницата срещнах жена която идваше на свиждане при жена от моята стая.Тя ми каза за един човек които и помогнал преди години и го слушала и оздравяла.Взех от нея телефона му,свързахсе с него и започнах лечение при него. ЩЕ ПОЧЕРТАЯ С ГЛАВНИ БУКВИ АКО ИМА ГОСПОД ДА МУ ДАВА ПАРИ И ЗДРАВЕ! ОТЪРВАМЕ ОТ ОПЕРАЦИИ НА ЧЕРНИЯ ДРОБ ОТСТРАНЯВАНЕ НА ЖЛЪЧКАТА И ДЕСНИЯТ ЯЙЧНИК СЕГА САМ ЗДРАВА ВЕЧЕ ЕДНА ГОДИНА И ПОЛОВИНА И ПРЕГЛЕДИТЕ ГО ДОКАЗВАТ И ЖИВОТА МИ. БЛАГОДАРНА СЪМ НА Ходжа Маарем от гр.Плевен

Leave a Comment